MacBook Pro “újszagú” parfüm

By  | 

Az „új szag” valamiért jó és szinte minden új termékhez jellegzetes új szag, illat társítható. Új szagú autó, frissen nyomtatott újszagú magazin vagy könyv lapozgatása, új szagú húszezres. Vagy a pénznek nincs szaga? Már hogy ne lenne, a pénzszagú parfüm is már régen forgalomban.

És mivel lehetne felizgatni egy Apple hívőt? Mivel mással, mint egy új MacBook Pro vagy Air kicsomagolás utáni új szagával. Az ausztrál Greatest Hits művészcsoport ráérzett a piaci résre és időt, pénzt, munkát nem kímélve elkészítették a tökéletes palackba zárt MacBook illatot!

Egyenesen a kínai gyárba utaztak, ahol különböző illatmintákat vettek, a felhasznált ragasztóról, műanyagokról, papírról, csomagolásról és a frissen megmunkált alu elemekről. Ezeket az szagminták a parfümkészítés hazájába Dél-Franciaországba küldték, ahol laboratóriumi körülmények között, kitartó próbálkozásokat és kísérletezéseket követően kikeverték, előállították a tökéletes Macbook unboxing illatot.

Az Air Aroma illatmintát a melbourni WestSpace kiállításon fogják folyamatosan a levegőbe permetezni, mint egy légfrissítőt. A parfüm személyes használatra nem lesz rendelhető, megvásárolható, pedig MacBook illatfelhőben érkezve a buliba biztos tapadnának a geek csajok.

A gyártó cég egyébként bármilyen egyedi illatot lefejleszt, ők beszállítói számos szállodának, köztük a Hiltonnak is. A recepciónál, a közös helységekben az Air Aroma által készítet illatokat lehet beszippantani. Na de mi van, akkor ha egy használtautókereskedő megrendel egy családi kiszerelésű BMW új szagot és azzal fújja be a 8-10 éves autókat, felér ez egy alapos külső-belső tisztítás és kilóméteróra visszatekerés kombóval?