A Végzet Szaga néven gyárt parfümöt a Microsoft?

By  | 

Az iPhone 6 bejelentés napján (09.09) érkezik az idei év egyik legnagyobb várakozásokkal övezett MMOFPS játéka a Destiny. A játékot a Bungie fejleszti és az Activision adja majd ki hamarosan. Annak ellenére, hogy a játék PS4, PS3 platformok mellett ugyanúgy Xbox One-ra, Xbox 360-ra is elérhető lesz a Sony azért annyi exkluzivitást elintézett magának, hogy a Microsoft nem hirdetheti a játékot, ami egy ilyen súlyos gém esetében komoly hátrány.

DestinyBoxArt640

A Microsoft ezt mégsem hagyhatta annyiban és Destiny néven, Xbox logóval a renderelt üvegen egy parfümöt kezdett el gerillában hirdetni. Lehet, hogy a jogászok végül ezt a trükköt sem nézték jó szemmel, mert elég gyorsan eltűnt a „termék” a www.DestinyFragrance.com oldalról. Az microsite korábban a valós célt felfedve a Destiny a webshopra linkelve a megvásárlására buzdított, most egy nagyon általános szöveg fogadja a látogatót: „Pillanatnyilag elég jó Xbox ajánlataink vannak, érdeklődj az üzletekben. „ A pletyka szerint új vásároknak bundleben ingyen adják majd azt a játékot, amit nem nevezhetnek meg, mert különben meg kell halniuk.

Azért arra kíváncsiak lettünk volna, hogy hogyan “szaglik” egy Destiny illatú parfüm. Igaz pénzszagú és új MacBook Pro illatú parfümöt már valóban gyártottak…

destiny