Barbie mp3 lejátszó sikító rózsaszínben

By  | 

Az Inno sikító rózsaszín Barbie brandelt mp3 lejátszójával támadja a koreai csajokat. A kinyitható fedelű lejátszók Barbie ridikülnek is elmennek.

A smink szettnek álcázott lejátszóból természetesen nem hiányozhat belőle a tükör sem, hátha elcsúszott a smink. Maga a készülék érintőképernyős, egyéb technikai paramétereiről pedig egyelőre nem sokat tudni, de igazából ez itt nem is számít, hiszen a célcsoport autót sem lóerő, köbcenti, nyomaték, fogyasztás, gyorsulás vagy más objektív paraméter, hanem elsősorban szín, vagy forma alapján választ, esetleg még az árcédula is számít, hogy minél magasabb legyen, ha már más veszi ajándékba. Na, de nézzük inkább a site-ot, ahol mindenki kedvére megtervezheti, összepakolhatja a megfelő színekben, mintákba pompázó kistáskát és a hozzáillő pink mp3 lejátszót. Barbie B2 MP3 lejátszó

2 hozzászólás

2008-as trend a lapraszerelt karácsonyfa

By  | 

A LEGO-n, majd Kika-s és IKEA-s lapraszerelt bútorokon edződött keményvonalas családapáknak valószínűleg nem fog gondot okozni a szintén lapraszerelt csomagolásban érkező, az ausztrál Büro North által tervezett karácsonyfapótló szintidőn belüli összepattintása.

Hívhatnánk műfenyőnek is akár, de állítólag részben fenyőfából készült, igaz 80%-kal környezetkímélőbb, mintha az erdőben vágtunk volna ki egy azonos méretű fát. Persze ez az érték tovább fokozható, ha minden évben újból és újból felhasználjuk a Büro North designfáját. És nem is tehetünk mást hiszen a három méretben érkező, kisnyugdíjas, panellakás és polgári nappali kompatibilis verziók ára jóval felülmúlja egy azonos méretű Normann vagy ezüstfenyő árcéduláját. Az S-es 40 cm-es 10 500,- Ft, az M-es 93 cm-es 34 500,- Ft míg a plafonig érő XL-es 230 cm-es példány 243 000,-forintnyi ausztrál dollárba fáj.

Nincs még vége! A poszt folytatódik: “2008-as trend a lapraszerelt karácsonyfa” »