Beszólsz? Rádborítom az asztalt!

By  | 

így járt John is Counter Strike-olás közben. Véletlenül nyert és LAN partyn ráborították az asztalt erőből, pécéstül. Nagyon bele volt merülve a játékba, éppen killing-spree-n volt, így nem vette, hogy mi történt és csak ádázul, vérben forgó szemekkel, egeret görcsösen, izzad kézzel markolászva osztotta az ellenséget. Közben feltalálta az ErgoPad-ot és már akkor pénzszagot és nagy bizniszt érzett benne.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki a hálószobába rendezte be a warcraft világot. Hasonfekve, ágyvégébe kicsit lelógva, billenytyűzet és egér a földön, monitor jó szögben bedöntve. Gerinckímélő, mint az ergopad.

Játék mellett jó lehet még programozóknak, CAD designereknek, bárkinek, aki napi 16 óránál többet tölt gép előtt vagy csak simán betegség alatt is be szeretne dolgozni. Mondjuk én félnék, hogy a pofámra esik az egyik monitor, még akkor is ha LCD.

200 kilót bír és a motorizált lábak segítségével döthető be majdnem bármilyen szögbe. Ha nem akarunk telejsen vízszintbe feküdni, akkor az egyel pazarabb és nekünk is jobban tetsző megoldás a Zero Gravity szék segítségével felvehető póz, mely külön extraként rendelhető. A legújabb ErgoQuest 500-as modell indokolatlanul drága: $4000 (790 000,-), a régebbi modellek valamivel olcsóbbak, na de akkor is.