Iomega SuperHero – töltés közben mentés Iphone-hoz

By  | 

[CES2011] Az első olyan kettős funkcionalitású dokkoló, amely automatikusan menti az iPhone júzerek kapcsolati adatait és fényképeit  aksitöltés közben. A SuperHero Backup-ot az Iomega a ma megnyílt CES2011-en mutatta be.

Akik vesztettek már el iPhone-t (vagy akiké elromlott, netán ellopták tőlük), már tudják, mit jelent a személyes kontaktok, fotók, jegyzetek, bizalmas cuccok elvesztése – csak mert nem szinkronizálták rendszeresen a készüléket az iTunes-szal. Az új Iomega SuperHero mentő- és töltő dokkoló elkerülhető a kínos helyzet, mivel minden egyes aksitöltéskor automatikusan menti az adatokat és képeket akár több iPhone-ról is.
Ha baj történik, az új eszközzel a kapcsolati adatok és a fényképek egyszerűen helyreállíthatók egy új iPhone-on — mindössze bele kell állítani azt a SuperHeróba és meg kell nyomni a helyreállítás gombot. A sokmillió folyton rohanó iPhone-felhasználó számára ideális megoldás az Iomega SuperHero Backup and Charger eszköze – sokkal jobb, mint kétségbeesetten könyörögni a Facebookos ismerősöknek, hogy küldjék el újra az adataikat, mert elveszett a telefon. És akkor a pótolhatatlan fényképek eltűnéséről még nem is beszéltünk.

Az Iomega új mentő- és töltő eszköze egy kisméretű dokkolóállomás, amely kényelmesen elfér az asztalon, éjjeliszekrényen vagy pulton és közvetlenül egy fali konnektorba csatlakoztatható. Az utazáshoz is ideális eszköz 4 GB SD-kártyával (cserélhető/bővíthető) érkezik, ennyi tárhelyet kínál a dokkoló az iPhone-ban tárolt kapcsolati adatok és fényképek tárolására.
Amikor egy olyan iPhone-t, amelyen már fent van a SuperHero alkalmazás, belehelyezünk a SuperHero dokkolóba, akkor az alkalmazás automatikusan elindul és lehetőséget ad a kapcsolati adatok és képek lementésére a telefon töltésével egyidőben. A felhasználó nevet adhat a telefonnak az alkalmazásban, így több iPhone is tölthető és menthető ugyanazzal a SuperHero Backup and Charger eszközzel. Árcetli: $69 (14 490,- Ft)