Kóla, kávé és ketchupbiztos mosható billentyűzet a Logitech-től

By  | 

A 2004-ben nagy port kavart, óvodásoknak szánt kakaóbiztos számítógépek beszerzésekor biztos örültek volna a Logitech legújabb billentyűzetének és míg így is bőven, az akkori 1 millió forint alatt kijött volna egy ovisoknak szánt konfig. Biztos quad-SLI konfigos ultimate játékgépet próbáltak építeni a kiscsoportosoknak.

Azt már régóta tudjuk, hogy a klaviatúra a legdurvább fertő, több baktérium hemzseg a QWERTY gombok közé ékelődve, mint egy munkahelyi WC pereme alatt. A Logitech K310-et úgy tervezték, hogy mindig olyan legyen, mintha új volna, és úgy is működjön – még hosszú idő után is. Egyszerű portörléstől a vízbe merítésig, ezt a lefolyónyílásokkal rendelkező billentyűzetet könnyű tisztítani és szárítani is.

Mosogató gépbe ugyan nem dobható, de kézzel max. 50 fokos vízben és max. 30 cm mélyre (kevés az ennél mélyebb mosogató) merítve nyugodtan tisztítható. Illetve az a magától értetődő alkoholos, oldószeres pucolástól is érdemes eltekinteni, valamint az USB kábelt célszerű a mosogatóból kilógatni, szárazon tartani.

A lézergravírozásos technológia és az UV-bevonat biztosítja, hogy a billentyűzet kibírja a mosást és a vehemens gépelést egyaránt. A tartós billentyűknek, a masszív támasztéknak és a megnövelt karcállóságú felületnek köszönhetően ez az egyik legtöbbet kibíró mosható billentyűzet.

A megszokott kiosztás, F- és számbillentyűkkel kényelmes gépelést biztosít, ehhez jön az egyedi, kivételesen csinos formaterv. A szokatlan színkombináció: fekete alap + hófehér gombok igazán jól mutatnak együtt és ugyanúgy illik fehér és fekete gépekhez, monitorokhoz is. Mindezek mellé 3 év garancia is jár. Az árcetli pedig nagyon barátira sikerült: 12.990 Ft
Videó a tovább után!