Megérkezett a tojás

By  | 

Húsvét ugyan már elmúlt, igaz már akkor elmúlt, amikor megrendeltük, de azért ahhoz képest is sokáig tartott, de 6 héttel a rendelés után ideért A TOJÁS. A fatojás, melykre a dizájnerek által megálmodott motívumokat a nemrég bemutatott tojásplotter, az EggBot pingálja fel. A bevétel 80%-a pedig remélhetőleg jó helyre, a japán cunami túlélőinek megsegítésére megy.

Május 18-án érkezett egy email, hogy addig 550 tojást adtak el és bocs, de behalt a fatojást tojó tyúk és új beszállítót kell találniuk. Ekkor már letettünk arról, hogy valaha is ideér, de aztán pár napja megjelent a cetli a postaládában, hogy csomag érkezett a TBWA-tól Londonból.

Maga a tojás egy nagyon picit, de csalódás. A rendelés óta megváltoztatták a megrendelt Yehrin Tong motívumot. A módosítást valószínűleg a festék/idő/alkoholosfilc takarékosság kényszerítette ki, így a feketével kitöltött részletek helyett, csak a körvonaluk van kihúzva, illetve a második fehér szín is hiányzik. Aztán olyan ígéret is volt, hogy a megrendelő kap egy emailt, amikor az ő tojása készül és a megfelelő időben a linkre kattintva online élőben követheti, ahogy készül. Sajnos ez elmaradt. Ennek ellenére jó ötlet, jó cucc, jó kezdeményezés és reméljük a pénz is jó helyre megy. Kitesszük a polcra.

2 hozzászólás