Samsung Radiant 360 R7 – Húsvéti hifitojás

By  | 

Samsung_Radian_ 360_R7_01

A 42 cm-es óriás alientojásra, fűtőgombára, boxzsákra vagy állólámpára hajazó Samsung Radiant 360 R7 egy önmagában térhangzást biztosító vezeték nélküli hangtovábbításra alkalmas audio eszköz. Omnidirectional, azaz egy klasszikus hangszóróhoz hasonlóan nem egy adott irányba, hanem a tér minden irányába képes hangot sugározni, így kis túlzással majdnem mindegy, hogy hogyan és hova helyezzünk el a szobában.

samsung-multiroom-app-04

A Samsung is fejleszti a saját multi-room rendszerét (egy központi fejegységről vezérelve egy ahhoz kapcsolódó háttértárról helyiségenként azonos vagy különböző zene szólhat az egész házban, mindez vezeték nélküli jeltovábbítással) amibe a Radiant 360 R7 remekül illeszkedik. A Samsungos Multiroom App-pal vezérlehető és bármilyen Samsungos rendszerrel, TV-vel, házimozival, médialejátszóval, táblagéppel vagy mobilunkkal egyszerűen párosítható.

Samsung-Table-Top_WAM7500

A Samsung Radiant 360 R7 audiotojást (WAM7500/ZA) az év elején a CES-en mutatták be, április végétől pedig $499-ért (135.000 Ft) less beszerezhető a tengerentúlon, az EU-ban valószínűleg ugyennyi euróért.

samsung-wam6500

Az alap fekete mellett, fehérben, csillogó króm verzióban és fa textúrájú borítással is várható. Elhelyezhetjük a padlón, kiegészítő állvány segítségével fejmagasságban, illetve a legextrémebb módszer, ha megfelelő belmagasság esetén csillárként belógatjuk a plafonról a szoba közepére, így a rezonálást és a padlótüskéket is elfelejthetjük.