Hyperion Fury: a világ leggyorsabb FPS gémer egere

By  | 

A hardcore játékosok kedvében járni már nem egyszerű, a Logitech viszont ismét egy új technológiával felvértezett perifériával próbálkozik. A G402 Hyperion Fury minden igényt igyekszik kielégíteni, amit csak egy gémer egér esetében felmerül: a 136 x 72 x 41 mm méretű, a pehelykönnyű anyagok miatt mindössze 108 grammos játékkiegészítő 8 programozható gombbal rendelkezik, amiket játékonként például különböző fegyverváltásokhoz szabadon testre szabhatunk, ráadásul a Logitech Gaming Software programmal további makrókat gyárthatunk és rendelhetünk hozzá az egyes gombokhoz.

G402_Hyperion_Fury_01

A legütősebb tulajdonsága viszont mindenképpen a precizitása és a reakcióideje, amit a first-person shooter (FPS) játékok kedvelői a gyors mozgás pontos nyomonkövetése miatt biztosan értékelni fognak.

G402_Hyperion_Fury_03

G402_Hyperion_Fury_07

A világ leggyorsabb gémer egereként aposztrofált kiegészítő villámgyors mozgáskövetését a 32 bites ARM processzorral megtámogatott Fusion Engine technológia teszi lehetővé, ami a teljesítményt illetően alaposan kenterbe veri a konkurenciát, mivel beépített gyorsulásmérője és giroszkópja maximálisan 12.7 m/s-os sebességet és 16G-s gyorsulást mér a leghevesebb csaták közben.

G402_Hyperion_Fury_06

G402_Hyperion_Fury_02

Válaszideje 1 milliszekundum, és talpas kialakításának köszönhetően rendkívül alacsony a használata során keletkező súrlódás, a strapabíró működéséről pedig mindent elmond az a tény, hogy közel 250 kilométernyi húzogatást és 20 millió kattintgatást is kibír élettartama során.

G402_Hyperion_Fury_04

A pontos célzásról a Delta Zero szenzoros technológia gondoskodik, sőt külön beállíthatjuk az egér felbontását is játék közben, a 4 előre definiált DPI-beállítás között lehet a 240 DPI-ről egészen 4000 DPI-s értékig váltogatni az érzékenységét. A G402 Hyperion Fury augusztustól már megrendelhető 60$-os áron, Európában pedig 60 euróért (~ 18.800 Ft) árulják az elképesztő sebességre képes egeret. Hyperion Fury