Logitech K480 Bluetooth-billentyűzet – Három eszközt kezel egyszerre

By  | 

Okosórák, phabletek és ívelt tévék mellett jutott hely az IFA 2014-en a perifériáknak is, közülük is az egyik legérdekesebb hardveres újításnak bizonyult a Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 billentyűzete. A klaviatúra azon kívül, hogy rendkívül letisztult és egyszerű designnal rendelkezik, egymással párhuzamosan akár három eszközzel is párosítható.

logitech_k480_bluetooth_billentyuzet_01_tech2

Az Android, iOS, Windows, MAC OS X és Chrome OS operációs rendszerekkel kompatibilis Bluetooth-billentyűzeten praktikus megfontolásból egy külön foglalat biztosít helyet az okostelefonnak és tabletnek, miközben az asztali PC-n vagy Mac-gépen gépelünk valamit, a bal felső sarokban pedig egy jópofa Easy Switch kapcsolóval lehet folyamatosan váltogatni az eszközök között aszerint, hogy melyiken van épp gyors bepötyögnivalónk.

Logitech-K480-switch

A gyakorlatban tehát megtehetjük akár azt is, hogy a telefonon gyorsan begépelünk egy SMS-t, átváltunk a tabletre és nyomunk egy Twitter-bejegyzést, végül a desktopon fejezzük be egy email megszövegezését.

logitech-bluetooth-multi-device-keyboard-k480-00

A két AAA-ceruzaelemmel üzemelő Logitech K480 klaviatúra közel két évig bírja majd a használatot (évi kétmillió leütéssel számolva), mire először cserélni kell az elemeit, ha pedig ráununk a billentyűzet-kiosztásra, a Logitech szoftverével az is könnyen személyre szabható.

logitech_bluetooth-multi-device-keyboard-k480_4

A sokoldalú periféria fekete és fehér színben már szeptembertől elérhető lesz Európában és az USA-ban mindössze 49.99 dolláros áron (~12.000 Ft).

1 hozzászólás