Teljes iPhone-kontroll a nappaliban – Voomote One

By  | 

Itt a legújabb univerzális távirányító iPhone-hoz (és iPod Touch-hoz). A berlini Zero1.tv cég fejlesztése, a kissé szerencsétlen elnevezésű Voomote One nem foglal különösebben sok helyet, lényegében csak egy foglalatból áll az egész, és közvetlenül csatlakozik a Dock Connector-hoz. A hozzá tartozó szoftvert letölthetjük az AppStore-ból, ami kivételesen ingyenes, és ezután sokféle eszközzel lesz kompatibilis: Tv-k, DVD-lejátszók, set-top-box-ok és házimozi-rendszerek irányítását vehetjük át az okostelefonnal, az infravörös hullámon kezelhető készülékek kb. 98%-át lesz képes vezérelni a program a meglévő több mint 30.000 kóddal.

Ha kell, iTunes-on frissíti magát az alkalmazás, de a gépen lehetőségünk van átprogramozni a funkciókat, személyre szabhatjuk az egyes gombokat (pl. kikapcsolás), illetve makrókat is írhatunk hozzá. A Voomote One foglalat 99$-t kóstál (~19.000 Ft), augusztus 5-től rendelhető majd a gyártótól, illetve a Best Buy-on.

1 hozzászólás

  1. greg03

    2011. augusztus 2. kedd at 11:14

    Ennyiért már lehet venni egy jobb minőségű (pl. Logitech Harmony) univerzális távirányítót online profillal, programozható funkciókkal, és így nem kell egy ilyen bumszlit ráhúzogatni a telefonra.