Hangyász alakú Nat Geo rovarporszívó

By  | 

Sokan vannak, akik irtóznak a rovaroktól, pókoktól, de mégis vannak annyira humánusak, hogy félelmüket legyőzve a falhozlapítás helyett valami papírral vagy gyufás skatulyával inkább befogják őket, majd a kertben, erkélyen szabadonengedés módszerét választják.

A februári new yorki játékkiállításon bemutatott és párnapja kapható hangyász porszívó pontosan erre szolgál. Az ormányos rovarevőt formázó, morzsaporszívóra hasonlító készség  4 AA elemmel működik, így a légörvény tuti nem darálja be a bogarakat, különben a National Geographic sem adta volna a nevét a termékhez. Sőt az átlátszó tartály egy beépített nagyítót is tartalmaz, így a befogott hat- illetve nyolclábúakat közelebbről is megvizsgálhatjuk, mielőtt a tartály tetejét felnyitva szabadon engednénk őket. Videó itt!

5 hozzászólás

 1. Bónis

  2012. november 12. hétfő at 00:44

  ,,Az ormányos rovarevőt formázó, morzsaporszívóra hasonlító készség 4 AA elemmel működik, így a légörvény tuti nem darálja be a bogarakat, ”

  logika

 2. kövi

  2012. november 12. hétfő at 11:02

  Tetszik, de kéne rá egy plusz gomb, amit ha megnyomok, akkor a hangyász fél perc múlva kitessékeli a rovarokat a tartályból, amit én a biztonságos teraszajtó mögül nézhetek végig. :)

 3. Agi

  2012. november 12. hétfő at 16:04

  Vicces muszer, tetszik nekem.
  A videoban szereplo holgy kisertetiesen hasonlit a bemutatott joszagra.

 4. Emma

  2014. június 30. hétfő at 11:20

  nekem is tetszik de nem tudom hatásose mert nekünk jó lenne mert a kertünk nagy és hátul sok hangyaboly van sokat segítene nekünk

 5. Emma

  2014. június 30. hétfő at 11:22

  a hangyész