Mozgást koordináló okosdressz – Electricfoxy Move

By  | 

Aki eddig csak azért nem jógázott, mert túl komplikáltnak találta az egyes mozdulatokat, annak nem lehet több kifogása mostantól, ugyanis az Electricfoxy különleges Move pólója segít a gyakorlatokat tökéletesen elvégezni. Első ránézésre egy sima átlagos tornadressznek tűnhet a jóga-póló, pedig elrejtettek benne 4 érzékelőt elől, hátul és a két oldalán, amik a hajlítást és a nyújtást monitorozzák a test különböző pontjain, miközben folyamatosan mozgunk.

A szenzoros sportruha nem mellesleg még egy okostelefonra illetve tabletre letöltött alkalmazással is szinkronizál, és mivel az alkalmazás előre definiált mozdulatsorokról húz le infókat a felhőből, minden egyes alkalommal szólni fog a pólón keresztül nekünk, ha egy gyakorlatot nem pontosan végzünk el.

Szerencsére nem a telefon vagy egy Siri-klón fog szövegelni nekünk feleslegesen, hanem azon a ponton, ahol kis szabálytalanságot érzékel a szenzor, ott kicsit megbizsereg a dressz (például a vállrészen és a csípőn), de csak diszkréten, nem elektrosokkolós kényszerzubbonyra kell gondolni – más kérdés, hogy arra is lenne kereslet.

Az appon keresztül követhető lesz a teljesítményünk javulása, hasznos visszajelzéseket kaphatunk az edzések után, sőt egyéni mozdulatsorokat is elmenthetünk magunknak, ha már unjuk a banánt. A jóga mellett lehetőség van modern tánc, hiphop és balett-elemek gyakorlására a Move pólót viselve, valamint például a golf-mozdulatok, baseball-labdadobás és a fizikoterápia terén is hatékony edzést tarthatunk..

.

2 hozzászólás

  1. grünewolf

    2012. június 14. csütörtök at 14:40

    na ez már ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

  2. Nonameee

    2012. június 15. péntek at 19:31

    Kikérem magamnak ez diszkriminácio. hát hogy néz ki egy férfi egy ilyen ruhába követelem a férfiruhát. no nemmintha jogáznék de akkoris.