SexFit: péniszgyűrű fitnesztracker

By  | 

Mindenki tudja, hogy testmozgással fokozható a zsírégetés, azt viszont nem biztos, hogy hatékonyságát tekintve egy kiadós szex is ott van a top5 mozgásforma között, ráadásul kevésbé unalmas, mint mondjuk a futás. Lépésszámlálók, GPS-es mobil appok, Nike fuelband, FitBit vagy éppen az áramütéssel motiváló Pavlok fitness tracker, bármelyikkel remekül követhetjük a futás, aerobik, bringázás alatt elégetett kalóriák számát, megtett távot és egyéb paramétereket. Na de mi a helyzet az ágyban?

BLOG-SexFit-CockRing-3

Az ágyban a teljesítménykényszer nem túl motiváló, de ha már csináljuk miért ne mérnénk az elégetett kalóriákat gondolták a brit Bondara termékfejlesztői, amikor előálltak a Bondara SexFit névre hallgató péniszgyűrűvel.  A SexFit rendelkezik a hagyományos péniszgyűrű funkcióval, azaz meghosszabbíthatja az erekciót, illetve különböző rezgéseket programozhatunk be, de mindezek mellett a gyorsulásmérővel és Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszköz mobilunkra továbbítja az akció statisztikáit, úgy mint mozdulatok száma, sebessége, üteme, elégedett kalóriák, illetve az „edzés” hossza.

download2

Ha pedig esetleg úgy gondolnánk, hogy a páros aktivitás eredményei nem csak ránk tartoznak, akkor az eredmények Facebook megosztásával sokkolhatjuk ismerőseinket, amíg le nem tiltanak, esetleg ki nem hívnak egy virtuális párbajra.

bondara-sexfit-970x0

Az adatgyűjtésen kívül a SexFit tippeket is ad. Különböző LED fénnyel metronómként jelzi például a megfelelő ritmust, ütemet, bár ez elég egyedi lehet. Ráadásul az alul félhomályban világító LED, inkább egy Cyborg látványát kelti, lehet hogy hangulatvilágítás terén a gyertyafény egyelőre romantikusabb.

bondara-sexfit-cockring-640x640

A szex tracker egyelőre fejlesztés alatt, jövő tavasszal várható, az árcetli egyelőre nem ismert. Addig is lehet gyűjteni az iPad maszturbátorra..

3 hozzászólás