Mad Catz Cyborg MMO 7 – brutális egér online szerepjátékokhoz

By  | 

A Mad Catz teljesen ráállt a hardcore játélosok igényeire, és nem győzi kihozni az újabb billentyűzeteket és egereket, így a trendnek megfelelően decembertől kijönnek a Cyborg M.M.O. 7 nevű legújabb gamer-egérrel. Már az előző típus, a Cyborg R.A.T. sem szűkölködött gombokban és funkciókban, de míg a patkányos verziónál az ergonómia és a kézformához igazítható felület volt a hangsúlyos, addig az M.M.O. 7-nél az online játszható multiplayer-es szerepjátékok támogatása lesz a fő szempont.

A szokásos bal és jobb oldali főgombok még ismerősek a legtöbb embernek, de ezeken kívül zavarbaejtően sok funkciógomb található rajta, mint például a kétpozíciós Shift-gomb , a forgatható MMO Mode Switch kapcsoló, és  a 7-fajta gomb csak a hüvelykujjunknál. A gombok segítségével összesen 78 fajta funkciót (lövést, mozgást, varázslást stb.) hozhatunk elő, és ezeket magunknak mind külön be is programozhatjuk, csak győzzük utána megjegyezni, mit hogyan is hívhatunk elő.

Leginkább a World of Warcraft-hoz lehetnek hasznosak mindezek, az egér mellé ehhez külön plug-in-t is kapunk, de tolhatjuk vele ízlés szerint a Lord of the Rings Online-t, EVE-t, illetve a Guild Wars-t. A lézeres érzékelője 6400 dpi-s, szóval jóval érzékenyebb elődeinél, pontosabb és gyorsabb célzást tesz lehetővé. Az előző típushoz hasonlóan a kényelemről itt is gondoskodtak, variálható betétekkel szoríthatunk helyet tenyerünknek és kisujjunknak, szélességében és hosszában is szabadon konfigurálhatjuk az MMO-egeret.

Az árcédula egyelőre nem ismert a Cyborg M.M.O. 7 esetében, de a profitábilis online-szerepjáték piacon gyaníthatóan magasabb árszabást engedhetnek meg maguknak a gyártók.

2 hozzászólás