Megnyerhető a felfegyverzett Call of Duty Black Ops terepjáró

By  | 

Az egyik legnépszerűbb first person shooter játékban a Call of Duty-ban igazi fegyverarzenálból válogathatunk és harci járművekből is akad bőven. Ez utóbbi adta az ötletet a Jeep-nek, hogy, mint in-game szponzoráció, szerepeltessék a játékban a legkarakteresebb és legnagyobb múlttal rendelkező járgányukat a Jeep Wranglert.

A Jeep-Activision együttműködés azonban itt nem állt meg! A tavaly ilyenkor létrejött márkafrigy óta megvásárolható az ikonikus terepjáró Call of Duty: Black Ops kiadása $30-33.000 közötti áron. A „COD-osítást” nem vitték túlzásba, egy logó a tetőn, egy speckó tanksapka, egyedi hátsó lámpák, pótkeréktakaró, nagyjából ennyi.

Nem úgy az Xtreme Outfitters, akik idén novemberben a Modern Warfare 3 megjelenése (nov.8.) és a Veteránok Napja (nov.11.) alkalmából sokkal durvábban kezelésbe vette a COD MW3 Jeepet. A motorháztető alá egy 5,7 literes 400 lóerős Burnsville Hemi V8-as került 5 sebességes automata váltóval.

Az első tengelyt egy Dana 44-esre a hátsót egy Dana 60-asra cserélték. Egy 100 mm-es TeraFlex kittel megemelték és Fox 2.0 performance lengéscsillapítókat pattintottak alá. Elől egy masszív SRC gallytörő és csörlő, hátul egy XRC lökhárító kihajtható pótkeréktartóval, amit egy 9mm-esből lövésnyomok díszítenek. 17×9-es Novakane kerekeket pedig a BMF adta.

A belső világítás a Rigid Lighting-nak köszönhető, míg a hímzett Ranger logóval díszített bőrülések Katzkin-től származnak. A Call of Duty Wranglert a középen található állványos géppuska és az oldalsó golyószórók teszik teljessé. Sajnos vagy inkább szerencsére ez utóbbiakat nem kapja meg leendő tulajdonosa.

Az öncélúnak tűnő agresszív péniszhosszabbító azonban nemes érdekeket szolgál. A $150.000 (kb.33 millió Ft) értékű COD Jeep egy nyereményjáték fődíja, melyre $25-os sorsjegyekkel lehet nevezni. A befolyt összegből pedig háborús veteránokat és családjaikat támogatják majd. Aki pedig nem szeretné a szerencsére bízni, cserébe beérni egy “széria ” Jeep Wrangler COD MW3 kiadással már most előrendelheti a 2012-es modellt.

4 hozzászólás

 1. Anonymous

  2011. november 19. szombat at 20:05

  Ha megnyerném leszerelném a fegyvereket, eladnám neten,
  a kárpiton a “CALL OF DUTY: Black Ops” feliratot helyettesíteném “BATTLEFIELD”-el,
  és az eladott fegyverek árából ugyanolyan AirSoft fegyvereket vennék, és mennék haverokkal játszani! :D

 2. asd

  2011. november 20. vasárnap at 12:17

  Megnézném hogy szereled le a fegyvereket, amikor azt meg sem kapod.

 3. Laca

  2011. november 20. vasárnap at 18:44

  Ezért a pénzért szerintem belefért volna 2 hatástalanított vagy makett géppuska is :)

 4. ;-)

  2011. november 21. hétfő at 06:41

  25 Dollárba? :D