Csináld-magad LEGO-bögre

By  | 

A Build-On Brick Mug egy tökéletes kombináció lehet mindazoknak, akik egyszerre LEGO-fanok és lelkes kávéfogyasztók. A ThinkGeek szabadon variálható, 3 és fél decis bögréje ugyan nem egy Mindstorms-szintű fejlesztés, mindenesetre végre lehetőségünk van a reggeli kávét ugyanazzal a bögrével elkortyolgatni úgy, hogy naponta mégis más-más kreációt tartunk a kezünkben, legyen az éppen egy kerekes jármű vagy egy komplett épületrész, LEGO-s emberkékkel az oldalán.

A csináld-magad plasztikpohár a szabványos LEGO-elemeken kívül Mega Blocks, PixelBlocks, KRE-O és K’Nex Bricks modulokkal is díszíthető, azonban fontos megjegyezni, hogy a ráilleszthető elemeket magunknak kell beszerezni, azok külön nem járnak sajnos a csomaghoz, szóval el lehet kezdeni megcsapolni a gyerek LEGO-készletét.

A bögre BPA-mentes, vagyis biszfenol-A-mentes műanyagból készült, és a ThinkGeek szerint nem is kell attól tartani, hogy forró italt beleöntve mérgező anyag kezdene belőle szivárogni, ám arra felhívják a figyelmet, hogy a mosogatógépet nem kedveli különösebben, így megmosni csak kézzel érdemes. A Build-On Brick Mug 19.99$-ért (~4.400 Ft) rendelhető a ThinkGeek-től.

2 hozzászólás