Digitális búgócsiga

By  | 

A többhetes alapozó, teaser kampányt követően a Sony nemrég hivatalosan is bemutatta a Rolly névre keresztelt újszerű zenelejátszóját, mely a nevéből adódóan forog, pörög a zenére breakel a padlón.

Hagyhatjuk, hogy megtalálja önmagát és felvegye a zene ritmusát, de a mozgásszerkesztővel betaníthatunk neki egy speckó rutint, mely ha nagy megelégedésünkre remekül sikerült, akkor az Interneten keresztül megoszthatjuk azt másokkal is. A digitális óriástojás diszkós kivilágításával sem fukarkodtak a tervezői, megpakolták rendesen villogókkal, neonnal, melyet tánc közben messzemenőkig ki is használ miközben „füleit” csapkodja. Ha nem akarjuk terrorizálni a házi kedvenceket vagy féltjük az asztalon tartott kincseinket, úgy a zene mellől az akciódús körítés egy gombnyomással teljesen kikapcsolható, az energiatúltengésben szenvedő táncoló zenegép mozdulatlan, jámbor lejátszóvá szelidíthető.

A kijelző nélküli készülék 1GB memóriával rendelkezik, mely a mellkelt SonicStage szoftver segítségével PC-nkről tölthető fel zenével, akár vezetéknéküli Bluetooth kapcsolaton keresztül is. Apropó Bluetooh: kompatibilis, kommunikációképes a Bluetoothos mobiltelefonokkal is.

A meghökkentő funkciókkal felvértezett, formabontó MP3 lejátszó pár nap múlva kapható Japánban $350 (64 750,- Ft) körüli áron. Sony Rolly