A legpazarabb családi versenyautó – ELADÓ!

By  | 

Akik szeretik a száguldást és a sebességet azok biztos sokat álmodoztak már róla, hogy milyen jó is lenne ha egy igazi sportautó állna otthon a garázsban. Ám mire az ember odajut az élete során hogy megengedhesse magának hogy a garázsban egy kétüléses bestia parkolhasson, addigra már nem csak a szívük választotjának kell elférnie a jobb 1-ben hanem a gyerekeknek is a hátsó ülésen és a hitelkártya sem elég a kesztyűtartóban mert a csomagokat is tenni kell valahova.

A Mitsubishi megtalálta a frappáns megoldást a családapák számára is a Lancer EVO VIII RS alakjában. 280LE, állandó összkerékhajtás, brutális BREMBO fékek, és félelmetesen jó futómű. Ezek a kellékek teszik alkalmassá az utcai fenevadat hogy azt az élményt ahogy egy hegyi szerpentínen letolunk magunk elől egy Porschet, egy Ferrarit vagy egy Lamborghinit, ne csak a melletünk ülő párunk élvezhesse hanem az egész család amint épp hazafelé tartaunk a nyári vakációról bőröndökkel megpakolva a csomagtartóban.

Paraméterek: Mitsubishi Lancer EVO VIII RS. 2005. szeptemberi, gyári könnyített sportváltozat, fehér színben, RECARO, MOMO, klíma, CD, 3.500km!!! Irányár 8.290.000 Ft Hitelre is! Telefonszám a szerkesztőségben.

Mitsubishi Lancer EVO VIII vs. Lamborghini Murcielago (videó)

Lancer EVO VIII japó reklám: