Az ordas nagy szilveszteri házibuli alapkellékei

By  | 

Ha valamelyik haverünk meggondolatlanul bevállalta és adott a helyszín, megvan az ütős társaság, a meghívottak pedig a piáról (vigyük Alco Cooler tasakban) és kajáról is gondoskodnak, esetleg az alsó szomszéd is kapott egy beutalót szerda estére, akkor már rossz nem lehet.

buli-party-hard2

Nézzük mivel emelhetjük mégis egy magasabb szintre a bulit, ha pénz nem számít:

ZENE

A Behringer iNuke Boom 10.000 Wattos 3,5 köbméteres 315 kg-os tömegpusztító iPhone dokkoló egyenlő a megsemmisítő csapással az alsó szomszéd számára és saját anyagi helyzetünkre is a kb. 7,5 milliós Ft-os árcetlijével.

behringer-inuke-boom

PIA

Borulásálló sör

Egy házibuliban illik vigyázni a lakásra, berendezésre. Ha a hányás elkerülhetetlen legalább a sört ne öntsük ki. Sörrel a kézben táncolni menő. Ha leöntjük magunkat vagy az együtéses csávót a buliban, az már kevésbé. Igaz, hogy legalább nem ragad, mint egy mojito és könnyebben kimosható, mint a vörösbor, de akkor is tönkrevághatja a bulit, ha az ölünkbe döntünk egy korsóval. De nem kell aggódni, ausztrál tudósok már dolgoznak az ügyön. A borulásbiztos sör vagyis az intelligens kiegyensúlyozó robotkar, amivel mint harmadik karunkkal akár szkanderozhatunk is, már fejlesztés alatt. A borulásbiztos sörrel 200 bpm-es tempóig tekerhetünk a parketten és 10-es skálán 6-os kötekedésnek, lökdösődésnek is ellenáll, egy csepp sem fog mellémenni. Valahogy így, mutatjuk:

https://www.youtube.com/watch?v=0mv7OhXYThk

10 mp alatt mixeli a koktélokat a Raspberry Pi

Ha a vendégek közül senki sem végzett mixersulit, vagy éppen csak átállt a fogyasztók oldalára az év utolsó éjszakáján, akkor robotikus segítségre lesz szükségünk. A Bartendro 10 mp alatt képes összepattintani egy hibátlan Mojitót vagy bérmilyeb més koktélt. Kiszereléstől függően pedig 3, 7, vagy akár 15 szórófejjel ontja a párhuzamosan az italokat. A szórófejek Arduino Board-oknál is használatos processzorral bírnak, és RJ-45-ös csatlakozókkal vannak hozzákötve egy Raspberry Pi-alapon működő routerhez.

bartendro_4

A wi-fi access point-ként is funkcionáló Bartendro-ra gyakorlatilag bármilyen eszközről rá lehet kapcsolódni, a böngészőben rögtön elnavigál minket az itallapjához, amiről kényelmesen lehet rendelni a köbvetkező kört.
Árcetli: 500-2.500$ (~125.000-625.000 Ft)

KAJA

10.000 kalóriás pizzatorta – Norbi Update szevasz

A felszippantott alkohol mennyiség előtt, közben, után néha jól egy kis harapnivaló, mondjuk egy masszív pizzatorta. A pizzatorta pontosan az, aminek hangzik. Öt darab pizza van egymásra sütve, rétegesen összegyógyítva, mint a rakott palacsinta, közös széllel, szegéllyel. 10.000 kcal tömör energia. Krém helyett duplasajt, tortabevonó helyett szalámi szeletek, marcipán helyett pfefferóni, tejszínhab helyett paradicsomszósz. Tömegnöveléshez, zsírépítéshez, gyomorbüntetéshez, instant szívrohamhoz, meccsnézéshez. Supersize Me! Az újévvi diétás fogadalmakat pedig hagyjuk januárra.

pizza-torta

DON’T DRINK & DRIVE!

Floome okosszonda – Ezt fújhatod!

Az autót legjobb, ha otthon nagyod, szilveszter este gyalogosan, a taxi vagy az Über lesz a nyerő. Überhez itt egy 5.000 Ft-os kuponkód: XSKD6
Ha mégis autó, akkor kizárólag alkoholmentesen. A Floome zsebszonda a telefon jack dugójára köthető, és megfelelő erősségű fújás után, amennyiben megadtuk az alapadatainkat (magasság, súly, nem), rögtön kiadja a közelítő véralkohol-szintet max. 10%-os szórással, kiszámolja az a hozzávetőleges időpontot, amikor szervezetünkben felszívódik az alkohol és amikor újra volán mögé ülhetünk, sőt a Floome-alkalmazás van olyan jófej, hogy a törvényben meghatározott ezrelékes limitet túllépve rögtön felkínálja nekünk a taxi vagy sofőrsegély hívás lehetőségét is.

floome-iphone-1280

Bónusz: Dupla Szilveszter időutazással, alig 3 milláért

Akinek egy buli nem elég az év végére, hanem december 31-én kétszer is szeretné megvárni az éjfélt, az most megteheti a PrivateFly segítségével. Ráadásul két olyan világvárosban partizhatja végig duplán az évvégét, ahol biztos nem lesz hiány buliban. A mulatság, helyi idő szerint este 8-kor kezdődik Sydneyben, stílusosan az Opera Házban. Vacsora, éjfé, tűzijáték. Utána zúzás le a lifttel, bepattanás az autóba, 12 km limuzinnal a Sydney Kingsford Smith reptérre, ahonnét tizenötöd magunkkal együtt pontban éjjel 2-kor felszáll egy Gulfstream G550-es privát jet. A Gulfstream 13 óra 15 perc alatt teszi meg a kb. 12.000 km-es távolságot, Los Angeles pedig 19 órával van Sydney „mögött”, így a Föld forgásával szembe, keleti irányba repülve 6 értékes buliórát nyerünk!

Los-Angeles-szilveszter-2014
Szilveszteri party kellékek

work-hard-play-hard

Összes buli, party, pia, szilveszteri ivós, beöltözős kiegészítő itt!