Önkövetős kameratartó önjelölt Villalakóknak

By  | 

A Swivl első ránézésre egy dizájnos iPod-dokkolónak tűnhet, de szerencsére nem az! A látszat csal, ugyanis nem egészen zenehallgatásra lett kitalálva, sokkal inkább okostelefonok és kamerák megtartására, egyfajta tripodként, miközben videófelvételt indítunk velük. De ha csak ennyit tudna a masina, nem biztos, hogy kiadnánk érte bármennyit is, szóval amiben tényleg egyedi, az az, hogy követi is a mozgásunkat, ahogy járkálunk a kamera előtt.

Ebben segítségünkre lesz a Swivl mellé járó szenzoros csipesz, csak rápattintjuk a ruhánkra, és a szerkezet már ránk is kattan. 360 fokban is megfordul, ha kell, szóval rohangálhatunk körülötte, megtalál, feltéve ha hordjuk az érzékelőt, sőt még a dőlésszög megváltozása sem okoz neki gondot.

Az alkalmazható kamerás eszközök között az iOS-platform (iPhone-ok és iPod-ok) élvez egy kis előnyt, hiszen külön Apple-kompatibilis töltőkábel jár az állványhoz, valamint az érzékelő csipeszen egy gombbal távolról is beindíthatjuk, illetve leállíthatjuk a felvételt, amikor például video-telefonálunk, míg egy Android mobilnál vagy Flip kézikameránál sajnos kénytelenek leszünk az állványhoz sétálni, és kézzel lenyomni a start/stop gombot.

A mozgékony FaceTime-mániások és az önjelölt Villalakók 160 dollárért (kb. 36.000 Ft) már meg is rendelhetik a Swivl állványát valamikor a jövő év elejétől. Swivl demo videó a tovább után!

1 hozzászólás