Porsche 911 megállítása iPhone-okkal a fékbetétek helyén!

By  | 

Képzeljük el, hogy éppen egy Porsche 911-essel csapatunk a szerpentineken messze a civilizációtól, lakott területtől, de a fékbetétek elszállnak. De nincs para, van egy mentőötlet: van nálunk véletlenül 8 db iPhone, pattintsuk be őket az elhasználódott fékbetétek helyére. Az EverythinhApplePro csapata pont ezt beteg ötletet próbálta ki!

porsche-911-turbo-iphone-01

A Porsche 911 fékpofáit kicserélték a nagyobb 911 Turbo fékpofáival, hogy fékbetétként be tudja fogadni az iPhone-okat. Minden fékpofába 2-2 db, összesen 8 db iPhone került, ahogy kell. 4 db 5S és 3 db 4S iPhone. Mindegyiket megcsiszolt hátlappal ragasztották fel és a kijelzőket fordították a féktárcsa felé, a maximális hatás érdekében…

porsche-911-turbo-iphone-02

Miután epoxyval felpattintották mind a 8 telót, kivitték az autót egy elhagyatott út egyenes szakaszára, fel a bukók, kézközelbe a porraloltók és indulhat a teszt, aminek azért így előre is sejteni lehet az eredményét. Először 36 km/h-ról nullára megállás, szörnyű hangok, de sikerült, majd 72-ről nullára, akkor már be kell vetni a porraloltót, mert az egyik iPhone lángra kap, majd 100-ról 0-ra, a mobilok zseléként folynak szét és a backup kézifékkel kell az autót megállítani.

porsche-911-turbo-iphone-05

Tanulság: ha a Porschénkban elszállnak a fékbetétek, akkor se cseréljük ki iPhone-okra, ha éppen van nálunk 8 db.

porsche-911-turbo-iphone-06

iPhone-t daráltak már le turmixgépben (Will it blend?) korábban, de ez a Porsche fékbetétként felhasználás és egyszerre 8 iPhone elfüstölése messze a legostobább ötlet, amit mostanában végrehajtottak. Nem csak az iPhone-ok megsemmisítése, de a Porsche féktárcsa végigkarcolása és a láng által az autóban okozott kár még látvány szinten is nagy fájt. Videó: