Star Wars luxusóra Tie Fighter mandzsettagombokkal 8 milláért

By  | 

Tíz éves kihagyással közeleg a Csillagok Háborúja következő része „Az ébredő erő” és vele együtt az új Star Wars hype-ot meglovagoló termékáradat, de a Devon Star Wars óráját azt hiszem nehéz lesz überelni.

star-wars-ora-luxusora-devon_6

A galaktikus időmérő megalkotói az űroperához méltó, sci-fibe illő megoldásokkal támadnak, amelyeket mind az órarajongók, mind a Star Wars fanok imádni fognak. A repülőgépiparban használt extra minőségű anyagok, üvegszálakkal erősített 2 mikron vékony futószalagokon száguldó számok, hibrid elektro-mechanikus szerkezet, golyóálló üveg, kenést nem igénylő féldrágakő csapágykövek, fedélzeti processzor, vezetéknélküli indukciós töltés, 316L kategóriájú rozsdamentes acél óratok mesterséges fekete gyémánt (DLC = Diamond-Like Carbon) bevonattal, hőmérséklet kompenzált kristály oszcillátor, 313 db érintkező, 350 db alkatrész, 4 mikro motor.

star-wars-ora-luxusora-devon_3

A csillagromboló méretű óra 66 x 61 mm és 22 mm vastag a súlyát le sem merték írni.

csillagok-haboruja-ora_02

Természetesen a filmbéli ikonikus karakterek és járgányok meghatározó motívumai is megjelennek a hi-tech óra designjában. A csavarfejek Darth Vader sisakját mintázzák, az óraszíj Vader kesztyűjére hasonlít, a koronában ott figyel a Birodalom logója, míg a robusztus óra két oldalán Tie Fighter szárnyak figyelnek. Sőt az órához egy pár Tie Fighter mandzsetta gomb is jár!

star-wars-mandzsetta_1

csillagok-haboruja-ora_01

És akkor kapaszkodás, mer most következik a birodalmi árcédula! A Devon Star Wars órá 500 darabos limitált kiadásban készül és 28.500 dollárt, közel 8 millió Ft-ot kell kicsengetnünk érte. 2500 dollár 700e Ft előleg kifizetése mellett előrendelhető, lefoglalózható.