Hamilton Jazzmaster Face2Face: luxusóra átfordítható számlappal

By  | 

Már csak pár óra van vissza az óraátállításig (plusz 1 óra buli vagy alvás ma este), de ha egy Hamilton Jazzmaster Face 2 Face figyel a csuklónkon, akkor lehet, hogy átállítás helyett csak átfordítjuk a számlapot. A Jazzmaster két teljesen független óraszerkezettel, két számlappal érkezik. Az egyik egy sportosabb kinézetű, a fő számlap mellett három kisebb számlálóval rendelkező kronográf, míg a másik egy klasszikus, elegáns megjelenésű egy számlapos óra.

HamiltonFacetoFaceDuo

HamiltonJazzmasterFacetoFacesidefull

Az egyiken futhat a nyári, a másikon a téli időszámítás és évente csak kétszer kell átbillentenünk, persze ennek lenne a legkevesebb értelme, hogy valaki erre használja. Sokkal életszerűbb, ha az élethelyzetnek, öltözködésnek megfelelően váltogatunk a sportosabb, illetve klasszikus óralapok között. Illetve, ha gyakran ingázunk különböző időzónák között, akkor nem kell mindig állítgatnunk.

hamilton_ora

Bármelyik oldalát is helyezzük előtérbe, az aktuális számlap mellett, az átlátszó zafírkristály hátlapon keresztül párhuzamosan gyönyörködhetünk a másik szerkezetében. A kronográfban egyébként egy ETA 2094-es, míg a másik oldalon egy ETA 2671-es óraszerkezet ketyeg az 53*44 mm méretű rozsdamentes acéltok védelmében.

hamilton-jazzmaster-face2face-ora

A limitált szériás órából 888 darab készül, darabjáért pedig $6195-t (1,3 millió Ft) kell kicsengetni.

HamiltonJazzmasterFace2Face

Óraátállítás akció:

Ha okt.31 éjfélig faliórát vagy ébresztőórát rendelsz a Pazar Shop-ból, akkor egy általad választott színű (készlet erejéig) szilikon órát adunk mellé ajándékba. Legyen szó webshopos rendelésről vagy a boltban történő személyes vásárlásról.

1 hozzászólás