Munk Bogballe laptop igazgyöngy On/Off gombbal

By  | 

Ha Munk Bogballe, akkor valószínűleg drága mulatság. És tényleg. A  londoni székhelyű luxusmárka laptopjai Dániában készülnek kézzel, dán órabérben, különleges anyagok felhasználásával, míg a hozzávaló táskák Berlinben, szintén kézzel.
Így nem véletlen, hogy legújabb modelljük a Classic Bespoke kollekciót, nem a sarki százforintos boltban, hanem a múlt héten Moszkvában megrendezett milliomosok vásárán (Millionaire Fair) mutatták be a nagyközönségnek.

A gép váza anodizált aluminiumból készült, a fedél közepe és a gép alja lélegző anilin bőr borítást kapott, a kijelzőt különleges olajjal kezelt Sipo mahagóni fa keret öleli körbe, míg az igazi villantás a bekapcsoló gomb kiválasztásakor következik. Az €5200-os (1,5 millió Ft) alapmodellben ez a fontos tartozék igazgyöngyből készült, de az extra listán ikszelhetünk 18 karátos aranyat, 18k aranyat zafír vagy gyémánt berakással is.

A motorháztető alatt kisebb a csillogás, ne számítsunk semmi áttörő, meglepő újításra vagy extrém teljesítményre. A luxuscsomagolásban felső-középkategóriás hardver zümmög: Intel Core i5 proci, 4 GB memória, 500 GB winyó, wifi, bluetooth, webcam stb. méretek:  13,4" kijelző, 37x27x3,5 cm, 2,35 kg.