Oakley-ban vagy Gucci-ban nézhetjük a TRON 3D-t

By  | 

Mostantól, ha 3D moziba megyünk, nem kell beérnünk az egyszer használatos vagy a film erejéig kölcsönkapott tömegszemüveggel. Ha igazán adunk a részletekre, a tökéletes 3D élményhez és stílusos megjelenéshez saját 3D szemüvegünkkel érkezünk a moziba, a sok ember fejét megjárt fröccsöntött műanyagot pedig diszkréten visszautasítjuk. Igaz a tökéletes kiegészítőre még pár hetet várni kell.

Az amerikai mozikban december 16-án lesz a várva várt TRON: Legacy premierje. A bemutatóval egyidőben jelenik meg az Oakley limitált kiadású TRON 3D Gascan szemüvege, mely minden eddiginél kifinomultabb 3D mozi élményt ígér. Egyrészt a világ első optikailag korrekt 3D szemüvegének hirdeti magát, mely gyakorlatilag teljesen a megszűnteti a hagyományos 3D szemüvegeknél tapasztalható szellemképet / „áthallást”. Másrészt az Oakley szemüvegektől megszokott íves design körülöleli a szemet, így sokkal szélesebb, teljes 3D látómezőt kínál. Az Oakley TRON 3D Gascan szemüveg novembertől kapható $150-os (29 500,- Ft) árcetlivel.

Akinek ez nem lenne elég és még fontosabb a divat a márkanév, és igenis számít mit visel a totál sötétben miközben mindenki egy irányba néz, azaz valószínűleg senki sem fogja felfedezni legújabb 3D szemüvegén a diszkrét logót (bár az igazi luxus az understatement-nél kezdődik), annak bátran ajánljuk a Gucci retro dizájnos, de annál hitechebb 3D szemüvegét.

A Gucci cirkulárisan polarizált lencséi kompatibilisek a mozik többsége által használt Real D technológiával, több rétegű tükör felületet kaptak, és a fény 98%-át átengedik, így remekül használható a sötét mozitermekben is.

A Gucci 3-D a karácsonyt megelőző hetekben érkezik és kizárólag Gucci butikokban lesz hozzáférhető $225-os (44 500,- Ft) árcetlivel.

13 hozzászólás