Stresszűző Mp3 lejátszó

By  | 

Igaz, hogy már közeledik az év végi pihenés ideje, a téliszünet, de aki már nem bírja tovább a rohanó élettel járó káros mellékhatásokat és stresszt, vagy csak a vizsgák előtt szeretné kicsit átzuhanyoztatni az agyát, annak jó választás lehet az MC Square's X1 relaxációs funkciókkal megpakolt mp3 lejátszó.

A nyugtató, stresszoldó hatást ritmikus fények és hangok kibocsátásával éri el. Mp3 lejátszó lévén fülhallgató természetesen jár hozzá, így a hangokkal nincs gond, a felborzolt agyhullámokat kisimító fényjátékhoz pedig egy VR szemüveget mellékel a gyártó a csomagba. A pozitív impulzusok alfába ringatják a viselőjét. A gyártó állítása szerint ezzel növelve a memóriát, a koncentrálóképességet, míg csökkentve a stresszt, fáradékonyságot. Rendszeres használója emellett jobban is fog aludni. Az erős marketingnek tűnő jótékony hatásokat amerikai kutatások is megerősítik, pedig távol-keleti termékről van szó, melyből Ázsiában már 1,2 millió darabot értékesítettek. Ennyi ember nem tévedhet.

Ami magát az MP3 lejátszó funkciókat illeti egyáltalán nem emelkedik ki a sorból: 512Mb memória, miniSD kártya bővítőhely, kép és szövegnézegető, diktafon funkció és persze az oly fontos biorimtus kijelző. Nem tartozik az olcsó lejátszók közé. Ára $399 (kb. 69 900,- Ft).