Romboljon porig luxuscuccokat! Stresszoldó klub milliomosoknak

By  | 

A stresszt le kell vezeti, a dühöt ki kell adni. Lehet menni sportolni, vagy éjjel a Harcosok Klubjába. Persze jobb, ha nem kollégáinkon, vagy családtagjaikon vezetjük le kitöréseinket, hanem mondjuk egy zongorát, LED TV-t vagy Ferrarit verünk szét stresszkezelés képpen. Egyébként pont a Fight Club mintájára szerveződött (azaz új tagok csak meglévő tag ajánlásával léphet be)a „The Destruction Company”, melynek ügyfelei, tagjai bármit szétverhetnek, bármivel, csak tudják kifizetni.

A cég a felső tízezret célozza meg abszurd szolgáltatásával. Törhetünk $10-nál kezdődő tányérokat, $2000-os zongorát vagy kínai padlóvázát, de $100000-nál magasabb árcetlivel rendelkező luxusautókat is. Kedvünkre válogathatunk bútorok, hangszerek, irodai gépek, motorok, laptopok, kerámiák vagy autók közül.

Természetesen mindennek megvan az ára. Egyrészt ki kell fizetnünk a kiválasztott terméket, másrészt a szolgáltatásnak is van egy díjszabása, mely tartalmazza a választott fegyvert (baseball ütő, golfütő, gitár, bontókalapács, fejsze, láncfűrész, viking bárd stb.) a védőfelszerelést, a helyszín biztosítását, videófelvételt és a piszkos munka végeztével a romok eltakarításával sem nekünk kell bajlódnunk.

A cég jelenleg New Jerseyben működik, így az amerikai szigornak megfelelve, azért szabályok is vannak: lőfegyver nem választható, könyv/okmány nem lehet a céltárgy és csak teljesen tisztán alkohol és kábszermentes állapotban lehet nekifutni a feladatnak.

A kuncsaftok 40%-a egyébként nő. Volt aki az exe öltönykollekcióját akarta karddal szétkaszabolni, de a hölgyek közül került ki a Ferrari törő is. Nem véletlenül. Nem hiszem, hogy lenne férfi, aki össze tudna törni egy Ferrarit bontókalapáccsal. Legfeljebb, úgy hogy benne ülve felgyűri a szalagkorlátot.

Rombolni néha jó, de azért elég sok kérdést felvet a The Destruction Company megosztó szolgáltatása, mely a pénzért bármit lehet téveszmét erősíti az arra hajlamosakban. A másik tábor zsebében pedig jogosan nyílhat ki a bicska. Persze mindenkinek joga van arra költenie a pénzét amire akarja, azt joga is van összetörni utána. Egy robotikus gyártósoron készült mobilt kellemes érzés falhoz vágni idegességünkben, ha harmadikra sem kapcsol be, de nem ilyen egyértelmű a helyzet egy hegedűkészítő többhónapos szívvel-lélekkel teli munkájának szórakozásból történő megsemmisítésekor, főleg ha tudjuk, hogy jobb helyre is mehetett volna az a pénz. Mindenesetre a szolgáltatásra van igény, a cég Los Angelesbe és Londonba kíván terjeszkedni a közeljövőben. Képek a tovább után!

12 hozzászólás

 1. TheMentalist

  2011. június 17. péntek at 18:04

  Hurrrá! Nem elég hogy egyre növekvő igényeinket kielégítve kiszipolyozzuk bolygónkat, még egyre többet is pocsékolunk… Nem azt mondom hogy ne költsék a pénzüket, mert szórják ha úgy akarják, csak abból a pénzből például amit itt, bocsánat a szóért, elb@sznak, kutatásokat finanszírozhatnának, amik segítenek egy új energiaforrás feltalálásában ami kevésbé ártalmas…

 2. pypus

  2011. június 17. péntek at 18:35

  f@szfejek!

 3. Samecle

  2011. június 18. szombat at 00:12

  Vesszen amerika, a sok jenki idiótával együtt!

 4. Szerzetes

  2011. június 18. szombat at 08:58

  Nem csak amerikában vannak idióták. Gondolom láttátok a 3 koreait, aki tesztelte, hogy milyen magasról ejthető le az ipad… Másnak hosszú hónapok munkájával jön össze egy olyanra, ezek meg…. Undorító!

 5. Henk

  2011. június 18. szombat at 12:28

  megnézném, ahogy ezeknek a zongora-rombolóknak a fejét veri szét valaki baltával, az legalább hasznos is lenne

 6. zs

  2011. június 19. vasárnap at 18:31

  Szánalmas, hogy idáig süllyedt ez a társadalom.

 7. TheMentalist

  2011. június 19. vasárnap at 21:41

  Nah van egy ötletem! Alapítsunk egy olyan céget ami a következő szolgáltatást nyújtja: Az ebben a szolgáltatásban résztvevőket összefogdossuk és inygé lehet jönni megagyalni őket? nah? :D Fő fejeseket is lehetne de azokért már le is kéne tenni valamit :D

 8. Pingback: Romboljon porig luxuscuccokat! Stresszoldó klub milliomosoknak | szimpatikus.hu trackback proxy

 9. detox

  2011. augusztus 14. vasárnap at 03:11

  ehhez minek kell egy cég? otthon is xétbaxhatom a ferrarimat :P

 10. DNév

  2011. november 26. szombat at 10:57

  a sok ideges gazdag rib@anc(meg férfi) fejét kéne szétverni,akik olyan dolgokat vernek szét,amik fáradságos munkával és hosszú ideig készültek.

 11. Pingback: Rombolj luxuscuccokat porig! | Sarwyn

 12. hamyka

  2012. szeptember 28. péntek at 18:46

  Jaaj, ÍSTENEM SZÍVEM VÉRZIK, EZEKNEK VAN SZÍVE ÖSSZETÖRNI ZONGORÁT? TÉNYLEG VÉERZIK A SZÍVEM, ÉS EHHEZ KELL CÉÉÉÉG? HÁT NEM SEMMI, HA ÉN ÖSSZE AKAROK TÖRNI VALAMIT, HVJAM ŐKET?? HÁT NEM SEMMI, INKÁBB ODA ADTÁK VOLNA A RÁ SZORULOKNAK :))))