Romboljon porig luxuscuccokat! Stresszoldó klub milliomosoknak

By  | 

A stresszt le kell vezeti, a dühöt ki kell adni. Lehet menni sportolni, vagy éjjel a Harcosok Klubjába. Persze jobb, ha nem kollégáinkon, vagy családtagjaikon vezetjük le kitöréseinket, hanem mondjuk egy zongorát, LED TV-t vagy Ferrarit verünk szét stresszkezelés képpen. Egyébként pont a Fight Club mintájára szerveződött (azaz új tagok csak meglévő tag ajánlásával léphet be)a „The Destruction Company”, melynek ügyfelei, tagjai bármit szétverhetnek, bármivel, csak tudják kifizetni.

A cég a felső tízezret célozza meg abszurd szolgáltatásával. Törhetünk $10-nál kezdődő tányérokat, $2000-os zongorát vagy kínai padlóvázát, de $100000-nál magasabb árcetlivel rendelkező luxusautókat is. Kedvünkre válogathatunk bútorok, hangszerek, irodai gépek, motorok, laptopok, kerámiák vagy autók közül.

Természetesen mindennek megvan az ára. Egyrészt ki kell fizetnünk a kiválasztott terméket, másrészt a szolgáltatásnak is van egy díjszabása, mely tartalmazza a választott fegyvert (baseball ütő, golfütő, gitár, bontókalapács, fejsze, láncfűrész, viking bárd stb.) a védőfelszerelést, a helyszín biztosítását, videófelvételt és a piszkos munka végeztével a romok eltakarításával sem nekünk kell bajlódnunk.

A cég jelenleg New Jerseyben működik, így az amerikai szigornak megfelelve, azért szabályok is vannak: lőfegyver nem választható, könyv/okmány nem lehet a céltárgy és csak teljesen tisztán alkohol és kábszermentes állapotban lehet nekifutni a feladatnak.

A kuncsaftok 40%-a egyébként nő. Volt aki az exe öltönykollekcióját akarta karddal szétkaszabolni, de a hölgyek közül került ki a Ferrari törő is. Nem véletlenül. Nem hiszem, hogy lenne férfi, aki össze tudna törni egy Ferrarit bontókalapáccsal. Legfeljebb, úgy hogy benne ülve felgyűri a szalagkorlátot.

Rombolni néha jó, de azért elég sok kérdést felvet a The Destruction Company megosztó szolgáltatása, mely a pénzért bármit lehet téveszmét erősíti az arra hajlamosakban. A másik tábor zsebében pedig jogosan nyílhat ki a bicska. Persze mindenkinek joga van arra költenie a pénzét amire akarja, azt joga is van összetörni utána. Egy robotikus gyártósoron készült mobilt kellemes érzés falhoz vágni idegességünkben, ha harmadikra sem kapcsol be, de nem ilyen egyértelmű a helyzet egy hegedűkészítő többhónapos szívvel-lélekkel teli munkájának szórakozásból történő megsemmisítésekor, főleg ha tudjuk, hogy jobb helyre is mehetett volna az a pénz. Mindenesetre a szolgáltatásra van igény, a cég Los Angelesbe és Londonba kíván terjeszkedni a közeljövőben. Képek a tovább után!