Mik lesznek 2013 legsikeresebb Windows 8-as személyi számítógépei?

By  | 

Új felhasználói élmény változatosabb palettán otthoni és üzleti környezetben is. Ezt hozza az idei év a Windows 8 elterjedésével. Az új operációs rendszerrel működő személyi számítógépek rugalmasabb, még inkább személyre szabható felhasználást tesznek lehetővé.

A Windows 8-al futó üzleti laptopok közül az egyik első a beépített dokkolási lehetőséget is nyújtó HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook™. A laptop könnyebb kivitelben nem csupán nagyobb teljesítményre és biztonságosabb üzemelésre képes, de a mindennapokat megkönnyítő, tetszés szerint variálható kiegészítőket is tartalmaz. Az új HP Ultrabook™ gyorsan felébred alvó állapotból, és a hosszú akkumulátoros üzemidő révén lépést tarthat a nap minden feladatával. Mindössze 18,95 mm-es vastagságával ez az eddigi legvékonyabb HP EliteBook, amelynek 35,56 cm (14”) képátlójú kijelzője biztosítja mindazt a mobilitást, ami egy Ultrabook™ laptoptól elvárható.

Noteszgépet vagy táblagépet használjon? A kettőt egyszerre!

A mindennapok során néha a noteszgépek teljesítményére van szükség, néha pedig a táblagépek nyújtotta kényelemre és szabadságra. Idén már nem kell kompromisszumot kötnünk: megjöttek a hibrid készülékek, amelyek a két eszköz lehetőségeit kombinálják. Az ugyancsak a HP által forgalmazott ENVY x2 típusú számítógépen jól kivehetők az új termékcsalád megkülönböztető jegyei. Az ENVY x2 élénk, HD érintőképernyős noteszgép, ám ha még kevesebb súlyt kívánunk magunkkal cipelni, gyorsan táblagéppé alakul. A táblagép mágnesesen le- és felcsúsztatható és biztonságosan a helyére illeszkedik. A szupervékony és kecses alumínium kialakítás útközben bárhol megállja a helyét.

A tárgyalóasztal kulcselemévé válik a táblagép

A megbeszéléseken régebben sokszor csupán extravaganciának tekintett hétköznapi táblagépeket felváltják a nélkülözhetetlen, az üzleti élethez tervezett tabletek. Ezek egyik úttörője a HP ElitePad, amely egy üzleti, kormányzati, egészségügyi és kereskedelmi használatra szánt, könnyű és ultravékony Windows 8-as táblagép. Ergonomikus formájának köszönhetően a HP ElitePad belesimul a kézbe. Súlya a 25,7 cm-es (10,1 hüvelykes) kijelzővel is csupán 0.68 kg, és mindössze 9,2 milliméter vastag. A 16:10-es képaránynak köszönhetően kényelmesen használhatja üzleti alkalmazásait, az otthon pedig szélesvásznú filmeket is nézhet rajta. (x)


3 hozzászólás