Designos PC-kasznik az In-Win-től

By  | 

[CES 2013] Az biztosan állítható, hogy a CES 2013-on még annyi PC-s újdonságot sem lehetett látni, mind tavaly ilyenkor, a tabletek és egyéb ultrabookok úgy tűnik végérvényesen kezdik kiszorítani a PC-ket és a notebookokat, a netbookról már nem is beszélve. Azonban a PC-knek még mindig van húzóereje például a gamer-ek körében, ők sokszor pénzt nem kímélve szerzik be a számítógép egyes moduljait. A PC-s ház külön státusz-szimbólum egyeseknél, az In-Win számukra két rendkívül designos kasznit mutatott be a CES-en.

A D-Frame nevű variánsnál legelőször a vörös alumínium-csövek hálózata tűnik fel, ahogy elegánsan körbefogják a házat, az oldalára pedig teljesen átlátszó üveget helyeztek, hogy gyönyörködhessünk a belső komponensekben. Bár meglehetősen szellős és beengedi a napfényt, kertet azért nem lehet benne kialakítani a három darab 3.5”-es és két darab 2.5”-es adattárolórekesz mellé, mindenesetre ütésálló kaszniról van szó, szóval egész nyugodtan lehet püfölni játék közben.

A másik gyöngyszem a H-Frame, ami a kinézetét illetően erősen hajaz egy irattartóra, vagyis akár még álcázható is az irodában, mint a munkához nélkülözhetetlen asztali kiegészítő, csak hangot ne adna ki mellé. Alapvetően egyébként egy ATX-szabványú dobozról van szó, amibe 3 darab 3.5”-es rekeszt alakítottak ki a merevlemezeknek, továbbá egy külön tray-ben van hely a ventillátornak is.

Az In-Win mindkét PC-házat limitált példányszámban értékesíti, a piros D-Frame-ből mindössze 500 darab készül, míg a kék H-Frame 100 darabig kapott berendelést, és egyenként 349-399$ körüli összeget kóstálnak majd (~77.000–88.000 Ft), ám minden bizonnyal még ilyen áron is elkelnek majd a színes gamer-kasznik.