Thermaltake Core P5: falraakasztható látvány PC

By  | 

Ha nem vagyunk oda a festményekért, faliórákért vagy rénszarvastrófeákért, de annál inkább a legújabb videókártyákért, vízhűtésért és moddingért, akkor a Thermatake Core P5 ATX háza bejövős lesz, hiszen nem csak fektetve és állítva tehető közszemlére, az átlátszó plexi alatt duruzsoló hardver, hanem falra is akaszthatjuk. Látványkandalló helyett a hideg téli estékre megérkezett a látvány-PC, örül a család.

thermaltake_core_p5_09

A moduláris felépítésű Thermatake Core P5 ház remek tuning és modding alap: könnyen hozzáférhető, megkapta a Tt LCS minősítést, kompatibilis a legkomolyabb vízhűtéses rendszerekkel, a Thermaltake oldaláról pedig hamarosan további komponensek 3D modelljei lesznek elérhetőek, letölthetőek, hogy azokat 3D nyomtatóval életre keltve a rendszerhez illeszthessük:

Mivel a ház oldalról nyitott, így akár többet is összeilleszthetünk és terepasztal méretű gépet építhetünk a falra, ahogy azt Core P5 előzetes nyári bemutatóján a Computexen is tették, így:

thermaltake_core_p5_11

Az alapegység méretei: 608 x 333 x 570 mm, 12,2 kg. Befogadóképesség: 1+3 db 3,5 illetve 2,5 meghajtó keret, ATX vagy Micro-ATX, 4x120mm vagy 3x140mm hűtőventilátor, vízhűtés esetén egy 480 mm-es és egy 420 mm-es radiátor és akár 32 cm hosszú VGA-t is bepattinthatunk.

thermaltake_core_p5_10

Árcetli: meglepően olcsón 170 dollárért (kb. 46.900 Ft) érkezik október közepén, de persze ez az ár az üres házra vonatkozik, de még úgysem rossz.