Hailstorm II – 1,9 milliós gamer-PC

By  | 

A Digital Storm a nevéhez méltóan ismét egy mennydörgő PC-s konfigurációt rakott össze, a Hailstorm II-vel legalábbis már egy olyan masszív erőművet hoztak össze, hogy a hardcore játékosoknak egy szavuk sem lehet a kiépítést illetően. Rögtön négyféle modellel rukkoltak elő, és már a belépő szinthez is alapból jár a GeForce GTX 680 2Gb-os videókártya, a legfejlettebb konfigurációban pedig már három darab GeForce GTX TITAN 6Gb-os grafikus egység lapul.

hailstorm_II

Megjelenésében a Hailstorm II kellően robusztus, a Corsair Obsidian Series 900D PC-ház fekete toronyként magasodik az asztalon, oldalán pedig az átlátszó ablakon keresztül megleshetőek a komponensei, a négy hűtőventillátor, a folyadékkal működő hűtőrendszer, a GPU-egységek és i7-es processzor.

Hailstorm_II_02

Az elülső alumínium panel felnyitásakor rengeteg slot bukkan elő, például betehető maximálisan 9 darab merevlemez vagy SSD három hot swap mount-tal, de négy darab 5.25 inch-es optikai meghajtónak is bőven jut hely. Két darab USB 3.0-s port biztosítja a szupergyors fájltranszfert, továbba négy USB 2.0-s csatlakozó szolgálja ki a perifériákat, ennyi komponens mellett nem csoda, hogy van lehetőség egyszerre két tápegységről is működtetni a kasznit.

Hailstorm_II_08

A Digital Storm igyekezett biztosra menni a négy Hailstorm II modellel, mindegyiket egy 72 órás stressztesztnek vetette alá a különböző ipari sztenderdeknek megfelelően, hardver és szoftver szinten egyaránt, szóval valószínűleg nem zsákbamacskát vesznek majd a gamerek azért a sok pénzért, amit kiadnak érte. Merthogy az alapmodell is egy kisebb vagyon, 2.762 dollárba kerül (~ 648.000 Ft), míg a high-end szint ára már csillagászati összegnek számít a PC-k körében, ugyanis 8.085 dollárt kóstál (~ 1.9 millió Ft). Mindenki eldöntheti, hogy megéri-e ennyiért PC-re beruházni, mindenesetre lehet böngészgetni az egyes konfigurációkat, hogy mi dobja meg jelentősen a végösszeget.

beast-476x500

 

2 hozzászólás