Férfias ajándékok Karácsonyra

By  | 

Mit ne vegyünk férfiaknak Karácsonyra? Zokni, pizsama, rénszarvasos pulóver klasszik ciki. De műszaki cikket se zsákoljunk be, ha csak nem vagyunk 100% biztos a dolgunkban, különben nem lesz őszinte a mosoly. Ja és a tisztasági-csomag is erősen kerülendő.

legrosszabb

Mutatunk jobbat! Ruhadarab, mégsem gáz, lehet vicces, személyes: fürdőköntös. Felütésnek: Rocky fürdőköntös. A kisstílű, olasz-amerikai bokszoló, Rocky Balboa (Stallone), lehetőséget kap, hogy megmérkőzzön a nehézsúlyú ökölvívó-világbajnokkal, Apollo Creed-del a bajnoki övért. Noha tudja, hogy esélye sincs a győzelemre, Rocky kemény edzésbe kezd, hogy bizonyítson. Rocky “fellépő” köntösét magára öltve bárki Rocky nyomdokaiba léphet. Edzés után, otthoni meccsnézéshez, wellnessben feszítéshez. 100% pamut, kapucnival, a hátán: Italian Stallion logóval:) +gyerek verzióban is elérhető!

rocky-furdokontos

Fürdőköntös a család szuperhős férfitagjainak. A szuperhősöknek is szükségük van néha egy kis pihenésre, fürdőre, wellnessre. Puha termo anyag, az S pedig nem a méretet jelöli, maga Clark Kent is megirigyelné. Hivatalos, eredeti DC Comics licenszelt termék. 3/4-edes one-size-fits all. Superman férfi fürdőköntös

Nem ma törént, amikor a Jedi tanács kihirdette, hogy a hivatalos öltözet a kapucnis barna fürdőköpeny. A birodalmiak lekoppintva ellenségeiket, előálltak egy hasonlóval, meglepő módon feketében. Szerencsédre most mindkettő öltözet elérhetővé válik számodra, hiszen bármelyik kitűnő minőségű köntös a Tiéd lehet. Garantáltan a galaxis legvagányabb öltözetében flangálhatsz ki a fürdőszobából. Melyik oldalt választod?

Ha nehezen megy a reggeli kelés és hajlamosak vagyunk elcsábulni a negyedik, ötödik szundigomb nyomásnak is, akkor átlendít a nehézségeken a súlyzó ébresztőóra. Az ébresztőóra könyörtelen, csak 30 bicepsz gyakorlat után hallgat el. Ki korán kel kigyúrt bicepszet lel.

sulyzo

Ha annyira esik, hogy kardunkat a fejünk felett forgatva nem tudjuk kivédeni az esőcseppeket szerezzük be a katana markolatos szamuráj esernyőt. Gombra nyílik, tiszteletet parancsol. A teljes hosszúságú (100-110 cm) modell hátra erősíthető. Elegáns, fekete, öltönyhöz is kiválóan illik, ráadásul most akciós!

snowboard

Ha a férfi a havas lejtők és a hütte királya, akkor tuti befutó egy BeardSki szakáll símaszk, egy meleg/kötött iGlove kesztyű érintőképernyőhöz (csinos karton díszdobozban) vagy egy Laposüveg a Bibliában szett a jó közérzet fenntartásához.

tulelo-grill

Ha a férfi az éjszakát is a szabadban tölti néha, jól jöhet egy Bear Grylls túlélő szett, tökéletes kés, machete vagy szikragyújtó. Az elejtett vad megsütéséhez vagy egy kerti grillpartyhoz a Márkázott karaj steak-bélyegző, a Rock&Grill metálvilla, a baseballütő borsőrlő vagy a kézigránát só- és borsszóró.

geek

Ha a család férfitagja nem éppen egy ketrecharcos, hanem inkább a geek vonalat képviseli, akkor tuti befutó Shaldon Cooper pólóhajtogató gépe, egy Big Bang Theory infografika poszter, egy MineCraft hűtőmágnes szett, egy Tetris lámpa, egy Objektív bögre, némi Star Wars ereklye, egy távirányítós rovar, egy Retro telefonkagyló vagy egy Wi-Fi detektoros póló. Nyilván nem fő ajándékként, de mellékes kiegészítőként pár guriga Sudoku WC papírt is bedobhatunk.

Újdonság a Time Magazin „Év embere” tükör, ha pedig mindenképpen valami hasznosat szeretnénk akkor különböző bortartók és boros kiegészítők vagy a Functional Form sajtkés szett vagy egy CyberClean. Ha pedig az ünnepek alatt meglepjük egy saját sütésű Darth Vader tortával, piskótával, brownieval, akkor tuti nem marad el a siker és saját készítésű ajándék is kipipálva.