Az IKEA Karácsonyra ledobta a 4,5 kg-os húsgolyót

By  | 

A britek nem csak a Spam konzervet imádják, de a svéd húsgolyóból is több mint egy 1 millió darabot burkolnak be évente, így az IKEA úgy döntött, hogy idén karácsonykor medicin labda méretű húsgolyókkal lepi meg a szigetország lakóit. És nem AI által generált pixelfasírtról van szó és nem is késve érkezett április tréfáról, hanem tömör, masszív, valóban megehető húsgolyókról, amelyekből összesen 30 darabot fognak a közösségi csatornákon és egy üzleten belüli nyereményjátékon keresztül kisorsolni a résztvevők között.

Egy-egy húsgolyó pont akkora, mintha egy egész pulykát beledaráltak volna, pontosan 4,5 kg-mal mérlegelnek, így akár egy 20 fős család, vagy kisebb céges buli résztvevőinek megetetésére is alkalmas. A nehézsúlyú gombócok dobozolva, sütésre készen, az IKEA klasszikus húsgombóc-kísérőivel – áfonyalekvárral és finom krémes mártással – érkeznek.

Az IKEA-nál a növényi étrendet követőkre is gondoltak, számukra kb. 100 db normál méretű, húsmentes Veggieball golyóból épített karácsonyfát kínálnak.

IKEA húsgolyó

IKEA húsgolyó

IKEA húsgolyó

Instagram will load in the frontend.