Ajándékötletek kicsiknek (0-3)

By  | 

Könnyen előfordulhat, hogy idén Karácsonykor már eggyel több név szerepel a megajándékozandók listáján. Ők még lehet, hogy nem tudják mi az a Karácsony, mi az az ajándék, mi az beigli, meg a halászlé, legfeljebb a kivilágított karácsonyfa látványát tudják értékelni. Egy a fontos, mindig legyen elég kaja a vodkás cumisüvegben és az karnyújtáson belül elérhető legyen. Ha pedig mégis lemerülne a kajakészlet, akkor az első körös ordítás legtöbb esetben megelőzhető egy jófajta cumival. Az unisex hangerőszabályzós cumi, a fiúknak bajuszt formázó magas hipster faktorral rendelkező megoldás vagy a kiscsajoknak rúzsos szájat mintázó cumi kifelé is biztosítják a jó hangulatot.

cumi

A bajusz cumit remekül kiegészíti a szmoking-rugdalózó. Kizárólag úriembereknek. Az „S”-es Superman rugdalózó pedig a hímzett logóval és a felpattintható piros köpönyeggel szuperhős képességekkel ruházza fel viselőjét.

rugdalozo

Ha a folyékony kenyérről már komolyabb ételekre váltott a célszemély és a karácsonyi vacsoránál már nem csak tejet, hanem akár répapürét is bevállalja, akkor jól jöhet egy kinyújtott nyelvű béka vagy kanálcsőrű kacsa etetőkanál, amelyek közreműködésével az undok zöld spenót is simán csúszik.

etetokanal

Az akciódús fürdetés egyik elengedhetetlen kelléke pedig a Scrubber Ducky, az integrált hátkefével rendelkező univerzális fürdőkacsa.

furdo-kacsa

Az ajándékötletek persze nem csak Karácsonykor vethetőek be, hanem remek választás lehet tejfakasztó buliba vagy ha ünnepek alatt babalátogatóba megyünk.