iCufflinks – mandzsetta gomb Apple evangelistáknak

By  | 

Ha a reptéren, kávázóban, konferencián felcsapjuk a Macbook fedelét már messziről összetéveszthetetlenül egyértelmű lesz, hogy milyen gépet használunk, hova tartozunk. Ugyanígy ha a metrón ülve a kabátunk gallérja alól fehér fülhallgatók kúsznak a fülünk felé sejthető, hogy nagy valószínűséggel egy iPod/iPhone lapul a belső zsebben.

Ha hovatartozásunknak kiemelt alkalmakkor, rendezvényeken, bulikon is szeretnénk egy jól látható, mégis diszkrét vizuális megerősítést adni, akkor az iCufflinks lesz legalkalmasabb erre a célra. A Mac-ek megjelenését hozó szálcsiszolt alumíniumból készült mandzsetta gomb egy áramkört és egy pulzáló LED-et is rejt, mely a Macbook ki/bekapcsoló gombját mintázza.

A digitális mandzsetta gomb teljesen open-source, a LED pulzálásának mintáját kedvünkre programozhatjuk. Letölthető mind a forráskód, az áramkör leírása, CAD fileok és egy kis Help is az első lépésekhez.

A minőségi mandzsetták nem a Távol-Keleten, hanem Kanadában és az USA-ban készülnek. Ez az árcetlin is tükröződik, hiszen egy pár iCufflink-ért $128-t (23 990,- Ft) kell lecsengetnünk. Videó a tovább után!

9 hozzászólás