Napkövető napozóágy 11 millióért

By  | 

remmus_01

A dubaji Hotel Show keretében szeptember 28-án bemutatott Remmus napozóágy valószínűleg a pihenőfotelek Rolls Royce-ának számít, hála Tapio Anttila finn formatervező extravagáns ötleteinek.

remmus_02

A napozóágy 360 fokban körbeforgatható, ám nem szükséges kikecmeregni napozás közben ahhoz, hogy igazítsunk az ágyon, hiszen az automatikusan mindig a nap felé fordul és a napernyőjét is aszerint pozícionálja, hogy épp árnyékban szeretnénk-e pihenni, vagy pedig kimaxolnánk a napfürdőzést.

remmus_08

Háttámlája elektronikusan dönthető, ráadásul vízálló Bose-hangszórók vannak benne elrejtve, amin a kedvenc zenéket lehet hallgatni a beépített iPhone-dokkolóra helyezett  telefonról Bluetooth-on keresztül.

remmus_07

 

remmus_06

Extrém forróság idején sincs gond, mert gombnyomásra vízpermetezők is üzembe állíthatóak, a pára pedig kellemesen lehűti a napágy tulajdonosát, miközben a hűtőrekeszből újabb üdítőt vesz elő.

remmus_05

remmus_03

Szerencsére nem áll meg a tudomány, amint lement a nap, hiszen este automatikusan felvillan a Remmus-napágy alatti LED-hangulatvilágítás, a pincérhívó gombbal pedig még az esti koktélrendelés is leadható.

remmus_09

A luxuskényelmet kínáló napozóágy 35.000 eurót (~10,76 millió Ft) kóstál azoknak, akiknek megér ennyit a gondtalan pihenés, a többieknek marad a napi pár euróért bérelhető kényelmetlen műanyag változat a tengerparton.

Remmus_is_a_luxury_lounge

Remmus Sun Lounger Turns With the Sun