Star Wars billentyűzet a Razertől – benne van az Erő

By  | 

A Razer mérnökei már nagyon unhatták a normál gamer-billentyűzetet, és előrukkoltak a Star Wars: The Old Republic Gaming Keyboard-al, amit kifejezetten az új SW játékra szabtak. Ami első látásra szembetűnik, az az LCD-s, multitouch-os érintőképernyő a jobb oldalon, illetve a 10 adaptív érintőgomb a különféle utasítások végrehajtásához, ezek persze szabadon átprogramozhatok vagy komplett makrók rendelhetők hozzá. Igazi sci-fis hatást kölcsönöz a klaviatúrának a billentyűk háttérvilágítása és a körbefutó színes LED-csík, amik akár 16 millió színárnyalatban vibrálhatnak.

Külön poén, hogy a téma változtatható attól függően, hogy Jedi vagy Sith oldalon állunk-e, a szimbólumok is átvariálhatók az érintőképernyőn és a funkciógombokon, sőt ha kicsit fel akarjuk dobni az unalmas latin ABC-s billentyűkiosztást, akár a hivatalos SW-s betűkészlet (Aurebesh) hieroglifa-szerű jeleit is felvehetjük, csak hát e-mailezésre ne nagyon használjuk. Az USB-kábele több mint 2 méter hosszú, így kényelmesen az ölünkből nyírhatjuk a köztársaság / birodalom ellenségeit.

200 dollárért (~ 36.000 Ft) lehet beszerezni, ami minden SW-s gamernek szinte kötelező vétel. És ha még ez sem elég, lehet kapni a termékcsaládon belül ugyancsak szabadon átprogramozható egeret, egérpadot és headset-et, velük együtt a szoba már igencsak a Halálcsillag irányítóközpontjához fog hasonlítani. Videó a tovább után!

1 hozzászólás