Laptopkoffer, ami atomtámadás ellen is véd

By  | 

Vivax_02

Egy laptoptáskával kapcsolatban nincs különösebben sok elvárásunk azon kívül, hogy notebookunkat viszonylagos biztonságban tudhassuk és kényelmesen cipelhessük magunkkal, ám a Vivax strapabíró koffere minden képzeletet felülmúl.

Vivax_01

Gyakorlatilag az elképzelhető összes környezeti hatástól meg tudja védeni munkaeszközünket, az erősebb ütődésektől kezdve kibírja az extrém nyomást, homokot, port, vizet, havat és jeget, sőt a sav és az extrém hőmérséklet sem kottyan meg neki, ráejthetünk egy kettlebellt vagy áthajthatunk rajta autóval, talán még egy atomtámadást is túlélne.

Vivax_06

Mindezt a különleges külső borítás teszi lehetővé, a Nex névre keresztelt polimerborítást ugyanis eddig csak a repülőgépeknél használták a mérnökök, a SEBS 845 típusú tömítéseket pedig egyenesen a Forma 1-ből kölcsönözték.

Vivax_13

A további védelemről a belső ütésre keményedő Poron XRD-réteg gondoskodik, ami 90%-ban képes elnyelni az ütésekből származó kinetikus energiát, a Hyperlastic-csíkok pedig egyfajta felfüggesztésként szolgálnak, hogy a sokkhatás során a notebook még véletlenül se ütődjön a laptoptáska belső oldalához.

ViVAX-Rugged-Laptop-Case-8

A 42,6 cm széles, 36 cm magas táska vízállóságát illetően IP68-as besorolást kapott, vagyis 2 méteres vízben minden gond nélkül kibír egy teljes napot anélkül, hogy beázna, maximálisan pedig 5 centi vastagságú gép helyezhető el benne, szóval tulajdonképpen minden ma kapható ultrabook és laptop belefér.

vivax-proof

Természetesen pánt is kapható lesz hozzá, amivel vállra akaszthatjuk vagy hátitáskaként hordhatjuk, ám nem árt sietni a megrendeléssel, hiszen első körben egyelőre 500 példányt gyártanak le a Vivax Laptop Case-ből, darabját pedig 144 euróért  (~45.000 Ft) árulják elsősorban akciódús életet élő titkosügynököknek, sarkvidék-kutatóknak és rally-versenyzőknek.

Vivax_10