Valentin napi éjszaka egy luxus-tengeralattjáró fedélzetén 65 millióért

By  | 

submarine_bedroom.jpg

Ha valaki Valentin napra nem érné be egy szál virággal, egy ágyba reggelivel, egy vacsorával, netalán egy plüssel és van a bankszámláján vastagon, azokat egy felejthetetlen élménnyel próbálja elcsábítani az Oliver Travel utazási iroda.

valentin-nap-tengeralattjaro-00

A kalandvágyó kőgazdagok most 200 méter mélyen a tenger felszíne alatt egy luxus-tengeralattjáró fedélzetén tölthetnek el egy romantikus éjszakát. A kaland egy karibi sziget hófehér homokos tengerpartján kezdődik, ahonnét egy speedboat viszi a párt kikötőbe. Persze némi felár és előleg ellenében a világon bárhol merülhetünk, legyen az a Vörös-tenger, a Karib-térség vagy akár Bora Bora. Meg kell jegyezni az alapár is igazán húzós, egy éjszakára, egy pár részére 175.000 angol fontnál (kb. 65 millió Ft) kezdődik és jönnek még az extra kívánságok.

valentin-nap-tengeralattjaro-01

Mit tartalmaz az alapár? A tengeralattjáró csak a miénk, mármint, ami a vendégeket illeti, hiszen, a kapitány és a legénység mellett egy séf és egy komornyik lesi a kívánságainkat. A séf egy afrodiziákumokkal felturbózott degusztációs menüsort szállít vacsorára, osztrigával, kaviárral, pezsgővel, ahogy kell, meg persze a csokifondü sem maradhat el a végéről.

valentin-nap-tengeralattjaro-02

Ha egyébként nincs tengeralattjáró fétisünk, vagy ha esetleg klausztrofóbiával küzdünk, akkor a vízalatti romantika ennél lényegesen olcsóbban is megoldható, hiszen van több vízalatti étterem + lakosztály Maldívon, aztán ott vannak a padlótól plafonig akvárium falú lakosztályok a dubaiban lévő Atlanisban, és szintén itt épül a Hydropolis víziváros. A legújabb és egyik legvonzóbb opció pedig Zanzibáron, a Pempa sziget mellett, a Manta Resort vízen lebegő kunyhója, ami lényegesen emberközelibb a Dubaiban található konkurenseknél.

valentin-nap-tengeralattjaro-06valentin-nap-tengeralattjaro-05