Toshiba Qosmio X305 – Prémium laptop játékosoknak

By  | 

A Voodoo és az Alienware felköthetik a gatyájukat, a Toshiba legújabb játékosoknak szánt mobil erőművével komoly versenytársuk lehet, és jókora szeletet hasíthat ki magának a karácsonyi vásárlási őrületben.

 

 

A Qosmio X305 metálfekete-tűzpiros (fiery fusion) színekben pompázó, sportkocsiktól örökölt vonalvezetéssel csábító megjelenése egyértelműen sejteti, hogy nem szövegszerkesztésre kárhoztatott irodai gépről van szó. Így nem meglepő, hogy a motorháztető alatt az asztali gépeket megszégyenítő alkatrészek duruzsolnak: Core 2 Extreme QX9300 proci, 4GB DDR3 RAM, egy 128GB SSD meghajtó kiegészítve egy 320GB-s winyóval, kétrétegű DVD író, két darab SLI-be kötött NVIDIA GeForce 9800M GTS videókártya összesen 1GB memóriával, 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1+.

A notebookok egyik legnagyobb rákfenéje a minél kisebb területre bezsúfolt, így sokszor kényelmetlenül használható klaviatúra. Az X305-ös a hordozható gépek között talán egyedüliként teljes értékű, külön num-padot is tartalmazó billentyűzet kínál. A Qosmio 4 db Harman Kardon hangszóróval, beépített mélynyomóval, 17 collos TruBrite LCD-vel és HDMI kimenettel igyekszik hozzájárulni a tökéletes hordozható játék- és házimozi élményhez. Árcetli: $4200 (799 000,- Ft)