Asztali tenisz

By  | 

Ma már minden valamirevaló munkahely gondoskodik arról, hogy az alkalmazottak a feszültséget ne az ügyfeleken vagy kollégáikon vezessék le. Teret engednek egy-egy tízperces cigiszünet helyetti lazításnak. Ma már nem kell ahhoz a Google-nél vagy a Redbull-nál dolgoznunk, hogy csocsóasztal vagy boxzsák legyen az irodában.

A prémium minőségű irodai és vendéglátásban használatos bútorokat gyártó Hongkong Procurements egy olyan multifunkciós tárgyaló / ping-pong asztalt tervezett, mely egy olyan konzervatívabb, "vállalatibb" környezetben is megállja helyét, aminek a közelébe mondjuk egy babzsák fotelt vagy egy dartsgépet biztos nem engednének.

Miután a tárgyalás alatt már leosztották egymást a résztvevők, oda-vissza pattantak az ütős érvek, a szóbeli csatározást követően ping-pongban is összemérhetik tudásukat a versenyzők, vagy az ügyfél távozása után levezethetik a feszültséget a vendéglátók.
A hivatalos asztalitenisz asztallal megegyező méretű (9×5 láb, azaz 274 cm x 152.5 cm) és mechnaikai tulajdonásgú asztal lapja alatt diszkréten megbúvó bársonnyal bélelt fiókból előkerülhetnek az ütők és a labdák, aztán már csak a hálót kell felpattintani.