Jawbone Icon HD és Nerd adapter – Zene a fülnek

By  | 

A Jawbone elsősorban dizájnos hangszórókra és Bluetooth-os headset-ekre specializálódott, legújabb dobásuk az ICON HD típusú headset, ami az előző ICON-modellekhez képest méretben 25%-al nagyobb, és természetesen HD-audio minőségben szól a zene belőle.

Na persze csak ezért nem volt sok értelme feltuningolni az ICON-szériát, így hozzácsaptak egy helyes kis kiegészítőt, egy USB-csatlakozós adaptert, ami NERD névre hallgat. Szerencsére semmilyen plusz driver nem szükséges hozzá, magától felismeri a gép (legyen az akár PC vagy Mac), csak bedugjuk, és az adapter rögtön szinkronizál a Bluetooth-fejhallgatóval.

Tulajdonképpen VoIP-hívásokra lehet használni, de vezeték nélküli fülhallgatóként sem utolsó, főleg, ha a felhasználó nem szeretne eszközt váltani a két tevékenység között, zenehallgatás közben rögtön fel lehet venni a telefont, ha keresnek. Hamarosan megjelenik a hivatalos Android-os alkalmazás is a Jawbone-termékekhez, többek között a feltöltöttséget és más extrákat segít a telefonunkon rápakolni a kijelzőre.

Együtt a két eszközt 139 dollárért árulják (~28.000 Ft). A demo videó alapján tényleg öröm látni, ahogy a kemény munka közben a zenét hallgató kollégák milyen jól egymásra találhatnak a NERD-el.

6 hozzászólás