Több a kínai mint az iPhone 4s

By  | 

Miközben a világ egyik felén a CES-en hömpölyög a kütyükre kiéhezett tömeg, addig a másik felén pedig a hidegben éjszakáznak, szintén kütyüért. Az Apple mindig is távol tartotta magát a CES-től, nem vegyül a többiekkel, közben azért mégis a felkerült a címlapokra, igaz ezúttal nem új termékbejelentéssel, hanem az iPhone 4s botrányos piacra kerülésével Kínában.

Péntek 13 a pekingi Apple fanoknak sem lesz szerencsés nap, hiszen a bolt előtti sorban töltött éjszaka után a legtöbben mégsem jutottak a hőn áhított termékhez. A több ezres tömeg fele egyébként bér-sorbanálló volt, akik $20-25/éjszakáztak a hidegben, mivel egy ember legfeljebb két iPhone 4S-t vásárolhatott (volna). Mindeközben pár méterre a sortól már $918-ért árulták, az amúgy $790-ért kapható mobilt.

Részben a dílerek által felbérelt bér-sorbanállóknak volt köszönhető a botrány, aminek az lett a vége, hogy az alkalmazottak nem merték kinyitni a az Apple store ajtaját, hanem hangosbemondón bejelentetté, hogy határozatlan ideig nem lesz iPhone. Persze ez csak olaj volt tűzre, az üvegkockát hamarosan tojások terítették be, az alkalmazottakat pedig úgy kellett kimenekíteni.

Mindeközben az rivális nepper csoportok is egymásnak feszültek a sorban és a helyi rendőrség határozott fellépésére volt szükség az indulatok megfékezésére.

5 hozzászólás

 1. asd

  2012. január 16. hétfő at 11:09

  Ekkora felhajtás egy fos iphon ért?:D 2ért se adnám oda az s2 esem

 2. zyklon

  2012. január 16. hétfő at 14:05

  Elképzeltem, ahogy az elégedetlen vásárlók berohantak az első közértbe és vettek egy tálca tojást:D

 3. Selfor

  2012. január 16. hétfő at 18:54

  Köszönjük,hogy 1 újabb samsungos szólt hozzá 1 amúgy full Apple ről szóló cikkről. Azt furcsálom,hogy Applésokat sose látok samsungos vagy egyéb topicokat oltani viszont az összes androidos nagy arc ott van az összes Applés cikk alatt és az összes ezzel foglalkozó protálon. Elhiszem én,hogy irigyek vagytok meg minden ez a ti dolgotok természetes dolog,hogy iPhonre-ra nem telik mindenkinek nem 2 fillér ,de legalább ne égessétek magatokat azzal,hogy minden hova oda topicoltoc csak irgységből. Kösz kedves névtelen samsungos.

 4. zyklon

  2012. január 17. kedd at 02:05

  hehe, feleslegesen pofázik mindkét fél! a legjobb telefon úgyis az ami a kezedben van:D Nekem Nokiám van a full qwerty billentyűzet miatt, és amire én használom, arra elég:)

 5. asd

  2012. január 24. kedd at 10:14

  Irigység hah:D Neviccelj. Az attol meg h androidom van elolvashatok más cikkeket. pl ezt. Meg olyan jokat szoktam borulni azokon is amikor az aple erősködik a perjeivel:D
  am volt nekemis csak a 3g és köszönöm nem kell iphon.