Teljes feltöltődés az újjászülető gépben

By  | 

Ha jobban hiszel a pozitív erők és mágneses terek jótékony, gyógyító hatásában, mint a rendszeres testmozgásban, kiegyensúlyozott táplálkozásban és a jó nagy alvásban, akkor van itt valami, ami érdekes lehet. A csodagépet a brémai űrtechnológiai egyetem kutatói találták ki és rakták össze. A frappáns Human Regenerator nevet viselő kapszula leginkább egy teleportra hasonlít, amit a Star Trekben is megirigyelnének.

A célszemély belép a hengerbe, mely ekkor még függőleges pozícióban várakozik, majd az érintőképernyős indítást követően egy fél órás menet alatt szép lassan lemegy vízszintesbe, majd vissza függőlegesbe. Ez idő alatt a kvantumfizika rejtelmes mágnes sugarai a megfelelő rezgésszámmal pulzálva regenerálják a sejteket, feltöltik a testet pozitív energiával, elősegítik az öngyógyulást és mindezt fájdalommentesen, kockázatok és mellékhatások nélkül. Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A über-wellness vagy valamivel nagyképűbben fogalmazva az örökélet-gépből eddig egyetlen darab készült, ezt viszont bárki kipróbálhatja Dubai ikonikus hét csillagos szállodája a Burj Al Arab fürdőjében, wellnessközpontjában. Itt aktuális árlista szerint egy bő órás kézi masszázs több mint 70 000 forintnak megfelelő dirham. Valószínűleg a fél órás menet a Human Regeneratoron sem lesz kevesebb, sőőőt…, hiszen annak németországi listaára €420.000 (120 millió Ft). Év végéig 50 gép elkészítését és értékesítését tervezik.