Svédasztal: megterítve!

By  | 

A napi postok témája után kutatva minden nap rengeteg blogot, sajtószobát, twitter bejegyzést  és RSS feedet túrunk át ahhoz, hogy egy friss, új kütyüt, dizájn cuccot, elérhetetlen luxus portékát  vagy áttörő újítást tudjunk szervírozni. Sokszor a bőség zavarában csapongunk a hálóba akadt content zsákmányok között, de a rendelkezésre álló idő, körülmények miatt naponta csak egy kerülhet terítékre. (Egyedül az év elejei CES-es kütyüdömping alatt sikerült felpörgetni napi 3-4 posztra, de aztán a show vége után pár nappal a lendület is kifulladt).
A napi merítés során viszont így túl nagy a hasznos content veszteség, jó cucc lemorzsolódás, nem tudunk mindent megmutatni, így jött az ötlet Svéd kollégától, hogy igaz, hogy kisebb szöveges körítéssel egy kép/videó és link formájában, de ezeket is tálaljuk, hátha ott lapul a desszert. Így született meg a svédasztal, a pazar cuccok pörgősebb kistesója:

svédasztal

Szintén motivációként szolgált, hogy napi szinten számos tartalom ajánlást, linket, post ötletet kapunk, de sokszor ezek feldolgozására, sőt megválaszolására sincs mindig idő (amiért ezúton is elnézést), így igaz eleinte erős moderációs kontroll mellett, de örömmel nyitjuk meg a svédasztalt content csakráit a közönség, közösség felé („Cucc beküldése” menü, link).

Fogyaszható blog, RSS feed formájában vagy Facebookon. Jó étvágyat!