Sony Fusion – dohányzóasztal PC

By  | 

A társasági élet és a nappali központja kétségtelenül az ülőgarnitúra által körbeölelt dohányzóasztal, így ez a bútordarab mindenképpen megérdemli, hogy egy PC integráljanak bele – gondolta a Sony vagy méginkább a Sony nevében egy szabadúszó dizájner.

A Sony Fusion mely egyelőre koncepció fázisban leledzik egy matt fekete alumínium multifunkciós dohányzóasztal formájában egy gombnyomással PC-vé konvertálható. Az asztallap elegánsan szétcsúszik, majd kiemelkedik a világított szélű érintőgombos billentyűzet, illetve ugyancsak érintésérzékeny LED kijelző. Kötelező elemként egy DVD lejátszóz és egyéb a nappaliba elvárt multimédiás funkciókat találunk a gépben, de a konkrét hardware specifikáció egyelőre nem ismert.

A Sony Fusion állítólag $3000 (585 000,- Ft) körüli áron várható három különböző színben. Hát inkább érdekes, mint hasznos. Ha már választani kellene, hogy mi kerüljön a nappaliba a dohányzóasztal helyére, akkor inkább egy Microsoft Surface. A Sony Fusiont legfeljebb ágyban laptopozáshoz tudnám elképzelni hiszen alig nagyobb, mint egy ágybavihető reggeliző asztalka, de olyat külön is vehetünk fillérekért és akkor mégsincsenek króm lábai a laptopunknak. Érdekes próbálkozás, de epic fail.