Sonoro Elements – Red Dot díjas ébresztőrádió

By  | 

Nem tudom ki hogy van vele, de egy ébresztőórás rádiótól amellett, hogy reggel kipattint az ágyból még minimum elvárom, hogyha az éjszaka közepén félálomban hunyorgó szemekkel bambán felé fordulok, akkor könnyedén, erőlködés nélkül ellenőrizhessem, hogy hány óra van, mennyit lehet még aludni. A Sonoro Elements minimalistán gyönyörűséges és elegáns, de a LED óra számait sajnos sokkal minimálabbra már nem nagyon vehették volna, valljuk be.

Az Elements zongorafeketén csillogó  borítása, a diszkrét LED háttérfénnyel kiemelt kör alakú alu kontroller a Red Dot award zsűrijének is megtetszett, így a hi-tech ébresztős rádió audio kütyü formatervezés kategóriában helyezést ért el. A hangjára sem lehet panasz, hiszen a műanyagos/fémes külső egy fa hangdobozt rejt, bass-reflex nyílással rásegítve a mélyhang kiemelésre.

Funkciókban sincs hiány. Ébredhetünk MP3 kollekciónk valamelyikére, az AM/FM tunert már nem is említem, illetve extraként vezetéknélküli hálózaton több mint tízezer online rádióadás közül válogathatunk. Mint ma már szinte minden háztartási eszköz a kötelező iPod dokkolóval is rendelkezik. Ha nem akarunk kimozdulni az ágyból, úgy távirányítóval vezérelhető. Árcetli: $349 (86 900,- Ft)

Természetesen, mint minden hypolt cuccot a Sonoro-t is utolérte a Swarovski jól összehangolt szőnyegbombázása. A légicsapás után 3900 darab csili-vili kristály repesz ékelődött páncéljába. Így született meg a Stardust Swarovski Elements, mely valószínűleg az alapmodell sokszorosába fog kerülni: