Zsebprojektor Samsung Galaxy SIII mellé

By  | 

Nem csak telefonnal, tablettel és laptoppal tud ám előrukkolni a Samsung, néha egy-egy kiegészítőt is dob a Galaxy-család mellé, ilyen próbálkozás a EAD-R10 Mobile Beam Projector, a zsebre vágható mini kivetítő. A projektor meglehetősen sokoldalú, hiszen nem csak Galaxy SII-höz vagy SIII-hoz csatlakoztatható, hanem a Galaxy Tab-okkal, Galaxy Player-ekkel és Samsung-laptopokkal is összepárosítható, illetve minden olyan eszközzel, ami támogatja az MHL/HDMI-csatlakozói szabványt.

A lekerekített design és a fekete-ezüstös ház remekül passzol a Samsung-mobilokhoz, bár némileg kisebb az SIII-asnál, hogy azért mégis tudja, hogy hol a helye, ennek megfelelően szerényebb hardver-kiépítéssel is bír. Az akkumulátora 1650 mAh-s kapacitású, amivel mindössze 2 órás vetítést tesz lehetővé maximálisan, vagyis egy egész estés filmet még éppen hogy végigbír, ráadásul csak 640×360 pixeles, úgynevezett nHD-s felbontásban élvezhetjük a nagyobb képernyős megjelenítést 20 lumenes fényerősség mellett.

A portjai között megtalálható az MHL HDMI bemeneti csatlakozó és a HDMI-kimenet is, így akár közvetítő eszközként HDTV-képernyőre is felvarázsolható a mobilos tartalom. A kiegészítőt már október óta gyártják, de egyelőre csak Koreában forgalmazzák 221$-ért (~47.000 Ft), ami nem is csoda, hiszen ott a Samsung hazai márkaként minden háztartásban előfordul.

3 hozzászólás