Will.i.am sajátmárkás iPhone-kiegészítőt villantott

By  | 

A 7-szeres Grammy-díjas Will.i.am, a Black Eyed Peas énekese sajátmárkás iPhone-kiegészítőt dob a piacra i.am+ foto.sosho néven. Bevallása szerint egy évig tartott a fejlesztése és nem került többe, mint két DJ-s haknijának a bevétele, mindenesetre egy nagyon mutatós és egyedi tervezésű iPhone-tokról van szó, ami nem mellesleg profi fényképezővé alakítja át az Apple-okostelefont, 4-féle cserélhető lencsével és beépített vakuval.

A divatot a technológiával ötvözni próbáló luxuskiegészítő ráadásul rögtön kétféle változatban érkezik, a C.4 az elegánsabb verziót jelöli, míg a V.4-es a retrósabb, vintage megjelenésű modellt fedi, mindkettő az előző iPhone 4/4S generációkhoz fog passzolni, a megnyúlt iPhone 5 ugyanis már kinőtte ezt a szettet.

Az új generációhoz külön változattal rukkol majd elő jövőre Will.i.am: ezek lesznek a C.5/V.5 tokok, amelyekkel az extra szenzornak köszönhetően 8 helyett akár 14 megapixeles képeket is rögzíthetünk.

A foglalatban egy kicsúsztatható Bluetooth-billentyűzet is megbújik, ami használat közben a menőbb hatás kedvéért még különböző színű háttérvilágításban is pompázik.

Az i.am+ foto.sosho tokhoz jár természetesen egy külön app is, amivel számos filtert tudunk rögtön a képekre illeszteni, editálni és taggelni lehet vele a fotót, majd utána meg lehet osztani mindenkivel. A művész többek között az Instagram-mal is konkurál, épp ezért még saját domain-nevet is foglalt frappánsan i.am néven, amin az i.am+ app-ot letöltők például külön profilt kapnak.

A modern C.4 tok 320$-ért lesz kapható (~69.000 Ft), míg a vintage V.4-es 480$-os árcímkével (~103.000 Ft) érkezik december 6-tól először kizárólag a londoni Selfridges & Co áruházláncnál.